Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Škoda že Robbie Pickering zbytečně míchal žánry a celou první hodinu je film vlastně parodie na pubertální filmy a seriály jako Beverly Hills a podobné, jen šmrnclé hororem který se bohužel rozjede až v poslední půl hodině.Paradoxně pro mě film fungoval i jako parodie na sociální drama tak i jako parodie na horor.Kdyby režisér tuhle notu líp vyvážil a nenechal hodně času Upíry, Vlkodlaky a Zombíky jen zbytečně mluvit, setkal by se asi s vlídnějším přijetím diváků.Kdo má ale nakoukáno a nemá v hlavě úplně nasráno, ocení ten koncept a dojde mu, jak to režisér myslel.Freaks of Nature není taková darda jako třeba Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, ale místy to má možná mnohem větší vnitřní obsah a formu.Já se u toho natlemil jako prase a finální řežba je geniální.69%. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbina, v první polovině skvěle funguje humor, ve druhé ustoupí do pozadí a je jenom pár vtípků, což je škoda. Nicméně sympatické obsazení, docela povedená akce, fajn kostýmy a finální ojebávka E.T. - Mimozemšťanä se povedla. Však na můj vkus, až moc morálních přednášek, na téma "máš ve mně přítele" a také "jsem děvka" tyhle další, moudra trochu brzdí film. Ale na jedno zkouknutí a když od toho nic nečekáte, tak je celkem v pohodě. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco vtipnější, ještě o něco zábavnější, ale po snímku "Skautův průvodce zombie apokalypsou", který byl tematicky hodně podobný, je tohle celkem špatné. Ten svět, který je nám na začátku představen, není využit naplno a je z toho vlastně jen rádoby komediálně hororová "moralita". ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ludia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ludia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere a v Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ludského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. - Freaks of Nature boli pre mňa očakávaným hororom, pretože som podla názvu čakal, že ponúknu dobrú zábavu s kopou krvi. Tvorcovia sa ale podla mňa prerátali a všetky príšery až príliš prekombinovali. Zombie a upíri by sa ešte dali, aj keď to trochu viazlo už aj u nich, ale po pridaní Extraterrestrialov to u mňa začalo ešte viac klesať. Freaks of Nature sa nedajú uprieť parádne hlášky a nepredvídatelný dej plný zaujímavých zvratov, lenže je tu absolútna absencia gore a tých pár špliechancov krvi na mňa velmi dobrý dojem neurobilo. Postavy sú dobré a herci hrali tak, že mi to úplne vyhovovalo, či už sa to týka hlavných alebo vedlajších postáv. Technicky je to velmi zručne natočené a hudba je tiež velmi dobrá. Osobne ma mrzí CGI, ktorého tu síce vela nebolo, ale keď sa objavilo, opäť u mňa pozitívny dojem klesal. Záver ma však úplne dostal, pretože to bol z pohladu komédie štýl, ktorý mi perfektne vyhovuje. Mňa proste hororové postavy používajúce vulgarizmy, ako napríklad elfovia v A Christmas Horror Story alebo tu prítomný Extraterrestrial, vždy dostanú a prinesú mi úsmev na tvár. Freaks of Nature musím pochváliť za snahu priniesť niečo nové na hororovú scénu a prekvapiť diváka, čo sa mu u mňa podarilo aj podarilo. + herec z Wrong Turn 2: Dead End a Dude Bro Party Massacre III + herec z Poltergeist + herec z The Lords of Salem + herec zo Starry Eyes a Tales of Halloween + herec z The Houses October Built a Tremors 5 + herec z Contracted: Phase II + herec z Piranha 3DD ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Chápu, že to bylo dělané zřejmě jako parodie, a ty já opravdu nemám ráda. U tohoto filmu jsem se vůbec nezasmála, příběh nebyl ničím originální, jediné, co se mi na tom všem líbilo byl svět ve kterém žili normální lidé, zombie a upíři dohromady, vlastně film poukazuje na to, jak je důležité se spojit i s těmi, kteří nám připadají odlišní, ale jinak je to šílená blbost! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)

Reklama

Reklama