Reklama

Reklama

Obsahy(1)

7. května 2009 dorazili tři strážníci, Len Snee, Grant Diver a Bruce Miller, do Chaucerovy ulice č. 41 v Napier na Novém Zélandu, aby vykonali příkaz k domovní prohlídce u Jana Molenaara kvůli pěstovaní marihuany. Měla to být jen rutinní prohlídka, něco, co už dělali nespočetněkrát. Ale co mělo být jen běžným postupem se změnilo ve tři nejtemnější dny Nového Zélandu a skončilo smrtí jednoho policisty, dvěma vážně zraněnými a jedním civilistou bojujícím o holý život. V průběhu třídenního obléhání se Jan Molenaar navždy ničivě otiskl do ducha národa Nového Zélandu, když změnil životy jedinců, rodin, policie a města. Co se stane, když jeden muž, ozbrojený nebezpečnými zbraněmi, drží celé město jako rukojmí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Novozélendský Miško Šanon velí bande špecialov a normálych fízlov v boji proti zabarikádovanému maniakovi s poriadnym arzenálom. Hold, keď pestujete trávu, vždy majte v dome nejakú tu zbraň. A hlavne na tomto ostrove, kde vám na raziu prídu traja pičiaci, bez viest a zbraní, len tak, s povolením v ruke a psom v aute. Lepšie ako hraný dokument, horšie ako plnohodnotný celovečerák se vším všudy. 3 z 5 ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Policajti bez zbrani, tomu sa povie naivita korunovana debilitou na eNtú. Este to aj sfilmuju a vypustia do sveta, aby kazdy vedel aky mimoni su na Novom Zelande a potom uz len v Kocurkove. Inu komu niet rady, tomu niet pomoci. Na Novom Zelande prisli na to, ako zatocit s ekonomickou krizou. Blazince premenili na policajtov a tak maju dva v jednom ... tomu sa povie akcia ... All in One. ()

Reklama

Ashar 

všechny recenze uživatele

Mnozí očekávali strhující akční podívanou s přehnanými efekty a nablblými frázemi amerických kovbojů. Asi byli zklamáni, protože tento film je obraz skutečného světa a skutečného hrdinství. Jsme tak zdeformováni přehnaným akčním cirkusem, že normální příběh je pro nás neskutečný a fádní. Takže pro všechny milovníky akčního cirkusu: koukejte raději na americké fantasmagorie! ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že v dnešní době, kdy vládnou světu americké akční filmy, kdy na plátně pobíhají nesmrtelní hrdinové, kteří pobijou tunu nepřátel, se tenhle film jeví poněkud staromódně. Mě se však i přes spoustu nedostatků tenhle film líbil. Co jsem však nedokázal překousnout byli neustále se pletoucí důchodci do přestřelek. To jim sakra nestačí fronty u supermarketů? To je taky přece dost akční ne, pobít se o flák slevněného masa. :-) Jinak film působí vcelku realisticky. Nevím, jak to je s pravdivostí znázorněného příběhu a kolik si toho tvůrci upravili. Nechápu však jedno, proč policie na NZ nenosí zbraně, to je pořádný nesmysl. Pak některé záběry, kdy se policie jen potácí před domem, zatímco borec na ně vystřílí deset zásobníků, vypadaly dost tragicky. A pokud to i byla vážně skutečnost, tak snad se policie v NZ poučila z této ne příliš povedené akce. Kdyby ten konec nedopadl jak dopadl, tak to mohlo skončit daleko hůře. 60% ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Ufff,věc se má asi takhle.Předem, žádný zázrak nečekejte.Byl zde hodně omezený rozpočet a je to silně vidět.Film hlavně vznikl z televizní produkce.Nejvíc peněz utratili za projíždku obrněným transportem po ulici.Další slabinou je samozřejmě herecké obsazení,které nemají to nadání a jen těžko se budete soustředit,poněvadž nebudou pro Vás ničím zajímavým.Scénář je taky kamenem úrazu,kolikrát kdyby postavy mlčeli bylo by to lepší.Film nad úplným potopením drží fakt,že se jedná o příběh inspirovaný skutečnými událostmi.A jsou nám zde předloženy sem-tam i nějaké ty fakta.Konečný verdikt zní tak,že kdyby z toho produkce "vytřískala" dokument,mohlo by se jednat o daleko lepší podívanou. LEHČÍ DOKUMENT!!! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama