Reklama

Reklama

Vrátím se pro tebe

(TV film)
  • Kanada Notes from the Heart Healer (více)
Trailer

Obsahy(1)

Violet je 19-ti letá svobodná matka, co ztratila svou práci. Ocitá se v bezvýchodné situaci. Když tu zaslechne debatu známé autorky Peyton na téma Jak se vyrovnat s krizovou situací. Viloet se rozhodne zanechat svého synka Charlieho u dveří Peyton se vzkazem a prosbou, aby se o něj postarala. Peyton však Violet najde a ona je následně zatčena za odložení dítěte. Violet má zlomené srdce, že přišla o syna. Když Peyton vidí její neštěstí, rozhodne se jí pomoci. Pokusí se přesvědčit soudce, aby malého Charlieho své matce nechal..... (TV Barrandov)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti mě zajímalo, jak vypadá v 54 letech Ted McGinley poté, co hrál ve 30 letech hezouna Jeffersona D'Arcy v Ženatém se závazky. A dobrý, to byla asi nejvýraznější postava, prostě šťastný a spokojený taťka. Jinak jako kdybych už to někde viděl. Obsah už popsala TV Barrandov a kdo od toho nic nečeká, nebude zklamán. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Na kanadský tv film prekvapivo znesiteľné.Má to fakt pekný príbeh ( maminky si vyplačú oči ) ale tá televízna forma to strašne zabíja. Keby sa toho chytil áčkový Hollywood mohlo to ísť na oscary. Chcem remake 50% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to taková usedlá televizní inscenace s nonstop doprovodnou telenovelovskou romantickou hudbou. Ale zas tak nezajímavé a vyprázdněné to není. Na filmovém plátně by to chtělo přidat zajímavý charakter. Moc mužů tento film asi zajímat nebude, ale koukám že ženy film hodnotí v rozptylu 20-100%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Ted McGinley a Genie Francis byli nadšení, když se dozvěděli o pokračování filmu Vzkaz (2007). Okamžitě souhlasili na spolupráci tohoto filmu. (reich)
  • K pokračování filmové série přiměla stanici Hallmark úspěšnost a sledovanost obou předchozích filmů Vzkaz (2007) a Dej šanci lásce (2009). (reich)
  • Natáčení tohoto filmu probíhalo v kanadské provincii Ontariu, konkrétně v Hamiltonu, a dále v Ladysmithu v Britské Kolumbii. (reich)

Reklama

Reklama