Reklama

Reklama

Revolution of Love

  • USA Art of Freedom
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 17 min

Hrají:

Madonna

Recenze (3)

kingik 

všechny recenze uživatele

Madonna se staví za práva těch, kterým jsou upřena. Staví se za ty, kteří jsou perzekuováni za svoji barvu kůže, náboženskou víru, sexuální orientaci nebo dokonce umělecký projev. Se svým koncertním fotografem Stevenem Kleinem stvořila pozoruhodný projekt, ve kterém chce upozornit na tyhle problémy společnosti, které jsou ve větší míře ignorovány. Sice to vypadalo jako zhmotnění jejích perverzních představ a vyřizování účtů s mužským pohlavím za pomoci střelné zbraně, než nějaký druh kampaně, ale k Madonně tohle pasuje. Černobílý obraz byl zřejmě zvolen kvůli společenskému kontrastu, protože jiný smysl jsem v tom neviděl. Některé scény poněkud zdlouhavější a řada z nich ve fetišistickém stylu, protože sama umělkyně si v něm evidentně po celou svoji kariéru ráda libuje. Zajímavý projekt, ale jen na jedno podívání. V tomhle se Madonna opravdu našla. A neznám moc umělců, kteří by to takhle bez skrupulí a se sexy noblesou podali. V posteli musí být tahle dáma neukojitelná. 60% ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

PeamMr asi spolknul všechnu moudrost světa, mluví velmi pokorně a mírumilovně a vyzvihuje Michaela Jacksona. Přitom on je přesně ten, který by ho před jeho smrtí označil za pedofilního buzeranta. A právě tento a jemu podobné komentáře jsou jedním z důkazů, že projekty jako Revolution of love mají smysl. ()

Reklama

PeamMr odpad!

všechny recenze uživatele

Velká propagační kampaň, která má za úkol udělat z Madonny bohyni lásky. Nebo je to jen pokus, jak si zase naplnit svou koženou peněženku? To bude pravděpodobnější. Tahle stará, zeschlá babka totiž nedokáže nic jiného než oplakávat ty, kteří zkrátka mají v životě smůlu a poté to vše shrnout do jednoho projektu - projektu s názvem Revolution of Love. Vybrečte se ovečky a dejte mi peníze. Toť heslo téhle sračky. Poslední celebrita, která to fakt myslela vážně a nezneužívala těchto témat jen proto, aby pošpinila Putina a vše z Východu byl Michael Jackson s Tupacem. Ti si mohli projekt s názvem "Revolution of Love" dovolit, ne tahle stará píčmulda, která si toho Obamu tiskne i na kalhotky. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Madonna na tomto projektu spolupracovala s fotografem Stevenem Kleinem, který s ní již v minulosti spolupracoval na jejích koncertních šňůrách. (Kolins)
  • Premiéru měl tento projekt 23. září. Jednalo se o veřejná promítání v Berlíně, Londýně, Římě, New Yorku, Los Angeles, Torontu, San Franciscu a o den později v Tel Avivu. (veronica 01)

Reklama

Reklama