Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chester se vrací domů do Los Angeles ze severního pólu, kde pracoval na ropovodu. Přivezl si sebou malý vzorek záhadné zmrzlé hmoty, který odkryl buldozer na staveništi. Skladuje jej v mrazícím kontejneru a chce nález předat do laboratoře k analýze. Nešťastnou náhodou se ale jemu a jeho manželce podaří hmotu rozmrazit. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...tak pre Mňa veľké prekvapenie - TV herec a režisér , slávny J.R. si strihol pred ropou zaliatym Dallasom sci-fi horčík ??? Týmto vtipným pokusom strčil do kapsy nejedného súčasného amatérskeho horrorového snaživca , odvážne blúdiaceho okolo x-krát prevareného námetu. Áno - je to naivné a "hmota " je sympaticky " blbá "...no Mne je to jedno - dallaský klobúk dolu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně je tento sequel docela zklamání... Na můj vkus je tenhle kus příliš komediální, hipísáci jsou mi z duše odporní, takže mě celou dobu silně iritovali a ani samotný sliz se příliš nepředvede... Samozřejmě jsem nečekal splatterové jatka, ale přeci alespoň trochu gore by filmu slušelo... Tohle se Džejárovi opravdu nepovedlo, měl se raději držet ropných polí... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blob se po 14 letech vrací. Tentokrát už to vypadá tak trochu jako hipísácký film. Hudba, postavy a vše okolo samý hipík. Nemůžu říct že jsem filmem zklamán, ale některé záběry, jako třeba uvodní znělka kde se prohání kočka byla děsná. Film je o tom že jeden černoch má doma nádobu s Blobem, a ta se jak je známo dostane ven. Nic převratného ale ani nic co by mělo urazit. Jen mi vadil občas humor, ten nebyl vtipnej. Není tu ani gore, ale sliz je prostě furt sympatickej, a na jeden krátký večer je fajn. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný návrat slizu, který se samozřejmě nemůže porovnávat s remakem z roku 1988 majícím špičkové speciální efekty a napínavější příběh. Přesto v očekávání laciného béčka jsem byl nakonec spokojen. Dvě ne úplně sympatické hlavní postavy, Bobby a Lisa, zjistí, že se v jejich malém městečku objevila podivná hmota vraždící lidi. Tedy ona je požírá a nezanechává žádnou stopu. Když konečně přesvědčí skeptického šerifa a policejní sbor, je už příliš pozdě. Obří sliz si vybral bowlingový stadion, co může fungovat i jako kluziště, kde právě probíhají závody. Na nich se sešla většina městečka...Především poslední třetina se rozjede a napětí nepovolí až do konce. Samozřejmě gore se nekoná, i když sliz sežere během filmu řadu postav. Některé útoky jsou efektní, třeba na koťátko. Vtipný zas až tak film není, jen občas se objeví úsměvná scénka tu se skauty nebo tam s nebožákem, co se brání slizu křížem. V úvodu si Chester Hargis, viník všeho, pouští televizi, kde právě běží původní The Blob z roku 1958. Dnes lze doporučit sběratelům, skalním fandům, případně zvědavcům. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Prvý Blob bol blbý a ten druhý je tiež, ale má to byť komédia takže sa to v tom trochu stratí. Najpozoruhodnejšou vecou na tomto filme je fakt, že režisérom je Larry "Ďžejár" Hagman, už len kvôli tomu som sa na to mrkol z rýdzej zvedavosti aj keď som si nerobil žiadne ilúzie. Áno je to strašná konina s vraždiacou marmeládou, ale sem-tam sa naozaj dá zasmiať na rôznych hipíkoch a exotoch ktorí sú tu samozrejme za obete. Samotný sliz ujde z termosky ktorú má doma v chladničke dementný černoch čo stanuje v obývačke a slope pivo. Najvtipnejší je ale ten rusák čo sa kúpe a keď mu začne popod dvere pretekať zabijácky lekvár, komentuje to slovami - "JEBEM TI BOGA"! Sliz vyzerá celkom fajn, ak akceptujeme že sa pozeráme na obyčajnú želatínu ktorou niekto myká či posúva pred kamerou. Krv či mŕtvoly opäť žiadne, tak ako v predošlom dieli. No, moc som sa nebavil, bolo to prííííííliš vlažné. ()

Galerie (8)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Reklama

Reklama