Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Reed musí zmobilizovat všechny síly, aby ze sebe smyla podezření z vraždy.
Reed se právě přistěhovala do Billings House v Eastonu. Brzy se seznamuje se svými spolužačkami ze střední. Už na první pohled je jasné, že novou konkurenci holky nebudou mít v lásce. Šéfka dívčího klubu Billings Girls, Noelle, Reed oznámí, že dívka, která bydlela v pokoji před ní, je mrtvá. Reedinou spolubydlící je Taylor. Ostatní dívky Reed šikanují. Ona se sbližuje s Thomasem, bývalým přítelem mrtvé dívky. Přes neustálé šikanování se nakonec mezi Billings Girls dostává, což se nelíbí Thomasovi. Dá jí ultimátum - buď on nebo ony. Protože Reed si vybere klub, mladí lidé se rozcházejí a Thomas zmizí. Blíží se párty pro VIP osoby v Eastonu, na které má Reed šanci setkat se s Thomasem. A tak udělá vše proto, aby se na ni dostala. Thomas však na akci přijít již nemůže, protože ho někdo zavraždil. A hlavní podezřelou se stává právě Reed. Podaří se jí najít důkazy o své nevině? (Nova Cinema)

(více)

Recenze (8)

Khare odpad!

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená část byla jednoznačně "Prohlížíš si moji kosmetiku? To je tajná zbraň nás všech - Neutrogena, krém proti akné způsobenému stresem. Jak se tak na tebe dívám, máš nejvyšší čas začít ho používat." a o patnáct minut později "Už se chystáš na ples? Nezapomeň použít Neutrogenu!" Občas jsem si nebyla jistá, jestli film ještě běží, nebo už se dívám na reklamy. ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha teen filmů, který je překvapivě velmi milá oddychovka, ovšem taky stupidní. Výraz "holka/y z Billings" zde zaznělo nesčetněkrát, Reed ač je to velmi sympatická postava, si neumí dávat moc věci dohromady, sežrala prakticky všechno, co jí podstrčili. Vůbec nevím, co znamená zápletka s ředitelkou o Reedině výjmečnosti, nedalo se tomu moc místa. Na to, že jsou tam expresně namyšlené fifleny, je z nich hezká jenom Noelle. Ariana s Karen jsou vrchol ošklivosti a cetky na těle, ani tuna makeupu, to změnit nedokázaly. Příběh je plytký, prudce mění směr a abych řekla pravdu, zrovna mu to nesluší, ovšem pořád lepší, než kdyby to bylo předvídatelný. Jinak není to TV seriál, ale TV film. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Pohni kostrou !! Za deset minut musíš vypadat jako na Oscarech.." Jak je vidět, ta dnešní tupá zdegenerovaná děcka už nemají čas ani na seriály, při jejich běžné délce.. To je smutné, že ?? Zato slepit z několika webizod teenagerské (mikro)telenovely film se mi zdá vlastně téměř až geniální !! Skoro tak geniální jako tuhle povrchně zpracovanou povrchní šmíru s povrchními a vesměs silně odpudivými, on by totiž výraz nesympatickými vyzněl spíš jako eufemismus, charaktery sledovat.. Zůstalo-li by u původního konceptu, šel bych tak na hvězdu a půl.. Proč ?? Zkrátka a jednoduše proto, že už jsem viděl i větší sračky.. Takže to opravdu neberte jako lichotku, Mrs. Gordon !! ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

...že prej už se na to musíme dodívat :-) Tohle se původně mělo točit jako porno, určitě :-) Slečny by se v nějakém tom sprostém filmečku slušně vyjímaly, zato ten klučina, co vypadá jak Justin Bieber pro chudé (duchem), by měl hned dostat zákaz činnosti :-) A režisér a scénáristky pro jistotu také (bez smajlíku)... 0% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama