Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tony Cocozza zpívá po podřadných nočních klubech a sní o tom, že brzy bude stejně slavný jako jeho idol Frank Sinatra. Při jednom vystoupení se seznámí s gangsterem Connollym a jeho dívkou Dainty a při společné návštěvě kasína podlehne pozlátku světa, jemuž vládnou moc, strach a peníze. Kamarád Billy ho marně varuje před nebezpečím, které hrozí každému, kdo se zaplete s mafií. Tony už sám sebe vidí jako slavnou hvězdu v Las Vegas a pro místo na výsluní je ochoten obětovat všechno. Nebo skoro všechno. Teprve neúspěch v televizním konkurzu, setkání s půvabnou Irenou a stále nehoráznější požadavky Toniho nových přátel mladíka přece jenom vyburcují. Není však příliš pozdě na to, aby unikl z mafiánských sítí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Doja 

všechny recenze uživatele

Bohužel jako režisérova pocta Franku Sinatrovi to moc nevypadá. Sice pár písniček zazní, ale to nemůže vykompenzovat prapodivný nezajímavý děj. Hlavní protagonisté také hráli lepší role. Slabá 1*. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Film mne - vzhledem k zdejšímu nízkému hhodnocení - příjemně překvapil. Herci byly velmi dobří (hlavně Ian Hart), scénář docela dobrý, film je krátký a rychle uteče. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama