Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Zahrada rajských pokušení (E117)

(epizoda)
  • Německo Schlangen im Paradies (více)

Obsahy(1)

Po osmi letech, které strávila v Americe, se veterinářka Alex Readingová vrací do rodného Cornwallu. Dostala zde místo ředitelky zoologické zahrady. Odcházejí ředitel doktor Shepard z ní nemá zrovna radost, protože si myslí, že pro ženu je to příliš těžká práce. Alex neví, že majitelem zoo je její bývalý přítel Philip Burlington a že to byl on, kdo si přál, aby se vrátila. Kdysi ji opustil kvůli jiné ženě, se kterou se nyní rozvádí, a moc rád by to dal s Alex zase dohromady. Udělal tím radost i Alexině matce Meredith, která vede malý, ale velmi oblíbený hotýlek. Je vdova a návrat dcery jí udělal velkou radost. Alex to nemá v práci úplně lehké. Doktor Shepard ji spatří s Philipem a je si jistý, že místo dostala z protekce. Později ale vyjde najevo, že Alex nemá ani tušení, že majitelem je právě Philip, a doktor Shepard na ni mění názor, zvlášť když ji vidí při práci. Když se Alex dozví pravdu, s Philipem se rozejde. V zoo se navíc dějí divné věci. Ztrácejí se tu vzácná zvířata a nikdo nemá tušení proč... V penzionu se mezitím ubytoval mladý muž, který neujde pozornosti mladé Meredithiny asistentky. Je jí podezřelý, protože stále něco fotí, a v jeho pokoji najde dokumenty, které dokazují, že se jmenuje jinak, než uvedl. Když Meredith dostane od neznámého muže kytici, rozhodne se ho sledovat. Zjistí, že se schází se starším mužem, který má v přístavu plachetnici. Vyfotí ho a fotografii ukáže Meredith. Ta v muži pozná svého bývalého manžela George a Alexina otce. Kdysi jí řekla, že její otec zemřel a teď se bojí, že Alex zjistí, že jí celý život lhala. Nezbývá jí než se s bývalým manželem sejít... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

allegria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné odbočení z nervy drásajících témat. Přestože Pilcherová má prapodivný zvyk - začátek se táhne donekonečna, zatímco důležitá rozuzlení a totální změny se rozhodnou během sekundy, i tak je to příjemný film. Nádherná krajina, nádherná zvířata, trochu mě rušilo, že matka s dcerou vypadají přinejmenším jako sestry, ale aťsi, zkrátka oceňuji, že to je v pohodě a vždy s dobrými konci :-) (na rozdíl od reálného života) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No smejte sa mi. Ale tá predstava, že sedím na vysokom skalnatom morskom pobreží, pozerám sa na spenené morské vlny s vedomím, že aj tento sentiment nemôže inak skončiť ako dobre, bez vrážd, strieľačiek oznamov o počte úmrtí na kovid, počte infikovaných to je jednoducho môj "balzam na dušu". ()

Reklama

Ducii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je asi poprvé, co nebyl od začátku jasný konec. Docela mne to překvapilo - leda, že by mi v prvních minutách něco ušlo, protože jsem to zapla o něco déle. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si zase madam Rosamunde a ZDF pořádně "zaperlily". To opravdu nešlo! Všechno špatně...!!! K nevydržení...!!! Než jsem to stačila napsat, objevil se tu najednou první a dosud jediný komentář (a to hned pětihvězdičkový), který nelze přehlédnout. Vždycky hledám na filmech to lepší, takže hledám i maličkosti na hvězdičky. Ale tady jsem přehazovala vidlema pořád dokola a fakt nic. Rozhodně nedávám odpad z principu!!!!! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, proč tady tomuto filmu dávají všichni odpad, možná z principu, já nevím. Tenhle film se mi ale po dlouhé době líbil, byl vlastně o tom, co se v normálním životě mockrát nestává a a to o nalezení pravdy v pravou chvíli, mi se třeba tyto filmy líbí z toho důvodu, že víte, co od nich čekat, jako třeba, že v takových filmech, zrovna od této spisovatelky někdo umře, ale přesto mají dobrý konec, nemá cenu tady tenhle film doporučovat, něco mu vytýkat, nebo jej chválit, protože ať už tenhle film člověk pochválí, ostatní jej zkritizují, to potom nemá cenu tady něco psát, jedno vím jistě a to to, že jedině člověk sám by měl usoudit, jestli je tenhle film dobrý nebo ne, já osobně mu dávám hodnocení jaké dávám hlavně proto, že mne velmi překvapil a nebyl jako ostatní - tak trošku ohraný, už na začátku víte, že to dobře dopadne, nemusíte přemýšlet nad dějem a celkově jsou tohle právě ty filmy, na které stojí za to se dívat. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama