Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dostat holku do postele, i když vás skrytě miluje, může být docela pěkná fuška. Bonz a Rushon by o tom mohli vyprávět. Vlastně náhodou se seznámili se dvěma holkama. Snažili se udělat ten správný dojem, šli na to před romantiku, zkoušeli prostě všechno. Uběhlo 7 dlouhých týdnů, ale vody zůstaly nedotčeny! Ani jeden z nich nechce překazit hezký vztah, ale hormony v těle se bouří. Mají snad jejich přítelkyně místo srdce kus ledu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vostrý. Ten černoch s účesem jak predátor byl nehoráznej řízek. Nejlepší bylo, jak se mu vysmívali ty arábači a on "přesně kvůli tomuhle chci, aby se zpřisnily imgrační zákony. Sotva vylezou z lodi už začnou lidi srát." Na a to, co předváděl v tý restauraci, hotová učebnicová osnova jak oslnit holky, to tasím na první nebožačku co bude se mnou u stolu. Úspěch zaručen o tom nepochybuji na tohle já mám nos. Jo a kdyby mě měl nějakej miničokl překazit sex s vysněnou babou, tak z něj pak udělám deset malejch krys. Věřím, že pro kluky je fuška dostat holku do postele, to se týká asi každýho kluka až na mě. Pro mě je zase fuška dostávat holky z mojí postele. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mezi komediemi jednoznačně nadprůměr. Celý příběh se odehrává během jediného večera. Bonz a Rushon si chtějí dnes večer užít sex a mají k tomu příležitost. Jenže holky je docela prudí. Hlavně Rushonova dívky je opatrná, a tak napřed požaduje kondom, tak kluci běží pro kondom. Jenže nekoupí kondom z gumy, ale z jehněčí kůže, a s tím nejsou holky spokojené, tak kluci běží pro kondom z gumy. Jenže dívky ještě požadují plastovou fólii kvůli nebezpečí nákazy. A tak kluci znovu běží do obchodu. A takhle film pokračuje dál a dál, i když potom se děj přesouvá do nemocnice a film nabízí mnoho a mnoho dalších úsměvných momentů. Tahle komedie je doslova nabitá vtipem a excelentními hláškami. Rozhodně jsem se u toho skoro pořád smál a ten film jsem si užíval, ani chvilku mě nenudil a pořád se tam dělo něco vtipného. Scény v obchodě, scéna v restauraci, scény v nemocnici, scény v bytech obou dívek, ať se děj odehrával kdekoliv, tak film neměl slabá místa. Prostě velmi vtipná komedie, která rozhodně pobaví a které by mohly její vtipné scénky ostatní filmy jen závidět. Takže po dějové stránce je film výborný, po herecké stránce taktéž a účes Jamieho Foxxe pro mne zůstane nezapomenutelný. Tohle je jednoznačně nadprůměr, takže je to za čtyři hvězdičky. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Dvojice hloupých černých hub se motá patrně po NY a žvaní obvyklé nesmysly tak zvyklé v americké kinematofrafii. Máš dlouhýho ptáka? Vsaď se, že ji nevošukáš! Pak následuje série hloupého amerického humoru, který jsem nikdy nepochopil a asi ani nikdo s IQ nad 93. Takže jsem to vypnul ve 14. minutě, pak to projel NEXT a když jsem zjistil, že je to vážně furt o stejným hovnu, šel jsem k počítači. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná černochů, o černoších a byla to legrace. Tedy respektive komedie ke které se hned tak nevrátím, ale svůj účel napoprvé splnila. Návod jak sbalit holku po černošském způsobu raději nikdy zkoušet nebudu, ale obsazení se mohlo pochlubit známými herci. Výsledkem je mírně nadprůměrná komedie, která by si při herecké účasti Jamie Foxxe, Vivica A.Fox nebo Tommy Davidsona měla napříště spíchnout propracovanější scénář. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel na Manhattanu v New Yorku a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama