Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tae-sung je hráčem go. Na rozdíl od svého bratra hraje poctivě. Přesto jím je zlákán ke nepoctivé hře a stane se pomocí skryté kamery našeptávačem. Jenže se stane chyba, jeho bratr umírá a on sám se dostane do vězení. Jednomu z vězňů pomůže pomocí hry získat propustku, ale sám se za to ocitá na samotce. Tam se pomocí motáků pouští do hry s tajemným mužem ve vedlejší cele a zároveň se dozvídá o geniálním slepém hráči. Po propuštění z vězení je potřeba začít s pomstou. (ainny)

(více)

Recenze (14)

ainny 

všechny recenze uživatele

Vždycky se trochu bojím, když se někde sejde plejáda hvězd tak jako v tomhle filmu. Většinou se pak spoléhá jenom na ně a obsah jde stranou. Naštěstí to nebyl tenhle případ. Bavilo mě to a to hodně. Přesně taková pomstychovka jaké mám ráda. Založená víc na mozku než na pěstích. Film se mi líbil o to víc, že jsem svého času go hrála a teď mám chuť ho oprášit. I když byla linie předem daná, tak jsem byla zvědavá na každou hru. Nejsem ten typ, co musí mít v každých pěti minutách rvačku, takže mi naprosto vyhovovalo, že je mnohem větší důraz kladený na hru jako takovou. Klidně bych ubrala i na té závěrečné pranici. Ale dalo se a určitě si to časem dám znovu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ten debil sa so mnou stavil o 10 frčiek do čela..." Vzhľadom na silnú hereckú kórejskú zostavu ma prekvapuje pomerne malý počet hodnotiacich. Podľa niektorých recenzií je tu mnoho sklamaných, ktorí na základe traileru očakávali akčno -bojový film. Pár akčných scén filmom občas preletí, ale film je hlavne cestou k pomste. Asi najviac času sa tu venuje hre "GO", ktorá asi nepotrebovala väčšiu reklamu. Nepoznal som to, ale film ma donútil si aspoň niečo o tejto hre zistiť. Kórejskú hviezdu Woo-sung Junga som spoznal až po niekoľkých minútach, pretože v úvode mu dlhé vlasy, okuliare a brada úplne zakryli tvár. Silný kórejský štandart, ktorý by s malými úpravami v deji mohol byť ešte účinnejší, ale z mojej strany i tak spokojnosť. 80%. ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"UNIKNOUT SMRTI DOKÁŽOU JEN KAMENY NA DESCE" a také fascinace korejců tématem "pomsta" a tohle je další podařená variace na toto téma. Od samotného začátku to nabralo správnou atmosféru a i když je děj jasně daný a čitelný nic to na přitažlivosti neubírá. Akce je tu opravdu pomálu o to zajímavější je celková nálada filmu a to hlavně díky netradičnímu napojení na hraní deskové hry GO (tuto vůbec neznám, ale po shlédnutí tohoto filmu se to jistě změní). To propojení hry do děje filmu bylo výborné a správně to gradovalo až do závěrečné super akční show, která snese ty nejpřísnější měřítka, to byla fakt lahůdka :-)) Celkově povedená věc, která určitě stojí za zhlédnutí! ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Starší kousek, ale velké překvapení. Původně jsem chtěl na snímek koukat kvůli účasti sympatické Si-yeong Lee, ale po chvíli jsem zjistil, že se nám zde po letech sešli výborný Woo-seong Jeong a ještě lepší Seong-gi Ang. Právě oni dva mohou za to, že jsem už před 20ti roky propadl jihokorejské kinematografii a to díky jejich spolupráci na filmu Válečník. Ale zpět k věci. Máme zde jednoduchý příběh pomsty, která je vidět v každém druhém béčku. Ale co je zde navíc, jsou skvělé herecké výkony, mrazivá atmosféra, místy humor a na tu dobu i pěkný vizuál. Takže, pokud hledáte lehce nenáročný, ale zajímavý film s výborným obsazením, jděte do toho. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hraní go není jen zábava. Může tu dojít k závislosti jako na automatech a člověk pak v zápalu hry prohraje i gatě! To se stane i bratrům, kteří se snaží podvodem získat peníze. Jenže nelítostný zabiják, jak si říká šéf herny go, je přistihne a potrestá je. Jenže smrt není zdaleka tak blízko jak si myslí a tak čas na odplatu a pomstu je rázem na světě. 80% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama