Reklama

Reklama

Hyubnyeo : kalui kieok

  • Jižní Korea 협녀 : 칼의 기억 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Psychologické drama o lásce a nenávisti. Paradox boje o moc a lásky až za hrob je popsán na starém příběhu tří přátel, Tří mečů a má epilog v okamžiku, kdy dcera zabíjí své rodiče, původně zrádce Tří mečů. Ke všemu je k pomstě vychována svou matkou. Skoro až zenový příběh.
"Nejlepší věci přicházejí pomalu, aniž by to člověk věděl."
"To co ti způsobuje největší bolest, tě oslabuje, zbav se toho." (PP66)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

PP66 

všechny recenze uživatele

Mistrně postavené psychologické drama lásky a nenávisti. Paradox boje o moc a lásky až za hrob je popsán na starém příběhu tří přátel, Tří mečů a má epilog v okamžiku, kdy dcera zabijí své rodiče, původně zrádce Tří mečů. Ke všemu je k pomstě vychována svou matkou. Korejcům tleskám až skoro za zenový příběh. "Nejlepší věci přicházejí pomalu, aniž by to člověk věděl." "To co ti způsobuje největší bolest, tě oslabuje, zbav se toho" ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Už jsem lítací asijský film neviděla roky. A tenhle rozhodně nebyl zklamáním. Překrásné barvy a celá vizuální stránka, bezchybná kamera a příběh o lásce hodný antického dramatu, výborné herecké výkony zejména Byeong-heon Leea. (nebudu na tebe sprostá, ale ráda bych byla, v obsahu se pointa neprozrazuje PP66!!!!) ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek má mýma očima dvě velké přednosti, tou první je Byeong-heon Lee, tenhle chlapík disponuje charismatem velkým jako vrata a k tomu má i nádherně podmanivý hlas.. Druhou je naprosto okouzlující vizuální stránka, pochvalu si zaslouží jak interiéry, tak exteriéry, stejně tak i kostýmy a výprava celkově, velmi dobře se mi na to koukalo.. Jen toho létání tam na mě bylo moc, s politováním.. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Příběh o lásce, zradě a pomstě z éry, kdy čaj, nepokoje a meče vládly zemi... Hodně povedený akčně-historický snímek, který je ještě lepší, než jsem čekala. Z hereckého obsazení určitě stojí za zmínku Lee Byung-hun, který skvěle vystřihnul jak zamilovaného, usměvavého mladíka, tak i nemilosrdného muže toužícího po moci, který jde za svými cíli i přes mrtvoly. Překvapila i Kim Go-eun, která v Monster hrála přitroublou ségru od vedle a tady se celý film ohání holí a mečem. Vizuálně se na to taky hezky kouká (prostory paláce, bambusový les, slunečnicové pole, hory...). A nej asi byly souboje. I Korejci umí lítací styl Tygra a draka. Kdo je má rád, přijde si na své. Přeloženo. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když tenhle styl vidím, tak si na to musím nějakou dobu zvykat. To "létání" mi nikdy nějak zvlášť nesedělo... Ale po nějaké době si na to vždy zvyknu, přijmu to a už si jen užívám film. Ten je velmi povedený, krásně vypadá a přináší i zajímavý příběh o pomstě, lásce, zradě a chamtivosti. Herci se nešetřili a podali velmi kvalitní výkony. Celkově se mi film líbil a rozhodně z něj nejsem zklamán. - 85 % ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama