Reklama

Reklama

Recenze (8)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

O třídu výše film ještě povyšuje to, že se natáčel v autentických lokacích v Německu, které hrají samy sebe (Mnichov, Mannheim, Nuremberg ad.) takže se dočkáte působivých rozbombardovaných budov a exteriérů, které mají syrovou patinu a nečiší z ních papundekl. P.S. Desetivteřinové vystoupení Klause Kinskiho jako bonus. Už tady vypadal jako magor. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Povedeny a atypicky valecny film, dnes trochu nespravedlive zapomenuty, odehravajici se ke konci valky, z nemeckych valecnych zajatcu rekrutuji americane potencionalni agenty, kteri by se pod falesnymi identitami vraceli do nemecka a nasledne dodali strategicky dulezite informace, celkem se tu moralizuje, znazornuje se tu i nemecky uhel pohledu/viny, kdyz najdou mladyho vojacka, co zastava nazor, ze nemecku nejvic pomuze, kdyz pomuze jeho porazeni... Hodne osobity a snad i silny film s netradicnim postupem, urcite stoji za to! ()

Reklama

KIT.HL

všechny recenze uživatele

Špionážní thriller vypráví příběh, jak během druhé světové války německý idealistický lékař Huppy špehoval nacisty, aby pomohl zkrátit válku, která ničila jeho zemi. Jakmile byl zajat, Happy dobrovolně pracuje pro Američany. Absolvoval výcvikový kurz a seskočí padáky do Německa aby našel místo pobytu obrněných sborů. Během pátrání čelí nesčetným nebezpečím, potká spojence ale i nepřátele a směřuje k hrdinskému osudu...Překlad od Rusů )) ()

Kragujevac 

všechny recenze uživatele

Vynikající válečný film s pomalým rozjezdem, ale skvěle napínavm a vygradovaným koncem. Na filmu mě nejvíce zaujala nevšední zápletka ( pro dobu svého vzniku) a forma kterou je příběh vyorávěn. Kdybych měl nějakou věc z film pochválit nejvíce by to byly exteriéry rozbombardovaného Německa. Film by se na první pohled mohl zdát špionážní, ale jedná se spíše o psychologický snímek o rozpadu německé armády. A navíc takhle krásné ženy jsem v jiném americkém filmu ( té doby) neviděl. Za mě jasná 5-ka. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama