Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (907)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď filmu Zkažená úča se celkem vydařila. Jen místo sexy učitelky tady máme sexy učitele, takže tentokrát si pošmáknou hlavně holky. Humorná složka filmu nepostrádá sexismy a vulgrasimy, které dokážou rozesmát a přitom nepůsobit trapně a křečovitě. Možná je škoda, že příběh má až příliš dějových podlinek a tudíž pár hluchých míst, celou tu romantickou větev příběhu bych prostě uříznul. No, ale co, podstatný je že jsem docela zasmál a o to tu jde v první řadě. Jenom nevím co kluky a holky ze CinemArtu vedlo k dabingu, protože v kinech je fakt víc sexy původní znění. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sagvan Tofi hledá poklad pod tělocvičnou, aby nakonec zjistil, že jeden má v učitelském sboru a druhý ve třídě delikventů, jejichž mravní zlepšení sjedná rychleji než Sidney Poitier.. Afektovaná komedie ze školního prostředí, která jede podle zavedených osnov a to včetně romantické linie či srdceryvné nápravy jedinců na scestí. Koutek mi cukl třikrát, z toho dvakrát to byl tik, takže na tom, že „Dobrá německá komedie“ je stejný oxymoron jako „mrtvé milenky cit“, nadále trvám. Vím, že srovnávám nesrovnatelné, doba je jiná a blá blá blá, ale postavím-li Cestu do hlubin študákovy duše vedle Panu učiteli s fakjů, vidím elegantní distingovanou dámu vedle vulgární zmalované šlapky.. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ein Kessel bumstes aneb skopčácká estráda, co neudržela koule v hrsti. Potenciál to mělo, vtipné to bylo, ale turecká kinematografie prostě musela solidní námět završit Goťákem a domerklovat tak dobrý dojem ke kýčovité sračce, kdy hnusná Němka s pydlookým přičmoudlým Zimírem konečně své štěstí najde a z bandy nevzdělatelných bílých cigánů se stane angažovaná skupinka uhlazených odborníku na Šejxpíra s pregnantně spisovným vyjadřováním. Prostě šeredné dorostenky s rovnátky a otylí nezletilí panicové holt mají rádi kůl hevyendy, a tak je otázka „Varum, vy aršlochové?“ asi nemístná. Předpokládám, že ve dvojce této mádlkokotkoviny s názvem Fack ju Schilleer dotlačí náš milý profesor Mukl stádo vymaštěných potratů dělnické třídy vtipnou motivací k doktorátům z astrofyziky. Na raftech. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

To, co čekáte, taky dostanete. Tedy bláznivou jízdu ze školního prostředí, plnou hlášek, vulgarismů a jako bonus našlapaný soundtrack. Mačo frajerství M´Bareka tady přerůstá hranice Německa a jeho charisma staví filmu pevné základy. Němci se konečně zbavili zatuchlého 90´ looku, s filtry si vyhráli jako kdyby šlo o minutovou reklamu a přes delší stopáž diváka nenechají vydechnout. Naprosto zasloužené umístění v červených číslech. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Takový klasický eintopf z učitelských témat, který vezme libového frajírka, trochu ho podusí, pak k němu do hrnce nahází všechna klišé, která se nastřádala za ta léta, kdy neortodoxní učitelé napravují nenapravitelné třídy těmi nejpodivnějším a nejméně pravděpodobnými metodami. Všechno to důkladně promíchá, povaří, ochutí několika lokálními hvězdami, opepří lžící vulgarit a pro jistotu zvýrazní chuť dvěma lžícemi kýče. Přes řadu typicky německých trapáren je to však kupodivu jedlé. Zejména díky cynickým vtípkům, občas vydařené scéně nebo hlášce a svižnému tempu, které nedá nudě moc šancí. Prostě taková nenáročná zábavná blbina, která si na nic nehraje, s logikou si hlavu neláme, hladového nasytí a žaludek nezkazí. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Keď Zeki Müller (Elyas M'Barek) v závere volá s prostitútkou, tak na mobile spoločníčky jasne vidieť, že nikam nevolá. (domco10)
  • Po skončení záverečných titulkov je možné sledovať nevydarené scény. (vander19)

Reklama

Reklama