Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (241)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je neskutečný mišmaš, kde se může stát opravdu všechno!! :D :D Kristen a Jesse jako pár mi skvěle pasovali :) Milovaný Topher jako namyšlený šéf, který se ale lekne při každém výstřelu a Bill Pullman, který tomu všemu velí...no, čekala jsem trochu něco míň šíleného a krvavého. Ok - nápady na smrt byly velice originální. Duchaplné debaty mezi zamilovaným párem - wau....:D :D Ale celkový dojem dost zmatený a vlastně - klidně se tam všichni zabijte :D ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět netradiční akční komedii tak pro vás American Ultra bude to pravé.Příběh začíná v jednom malém americkém městečku,kde v místním obchůdku pracuje jeden mladík a za přítelkyni má jednu obyčejnou dívku.Chlapec má problém s lítáním a všeobecně není moc průbojný,ale co když zdání klame a tento chlapec je někdo o kom ani sám nemá ponětí.....hodinu a půl akční výplach,ale pro mě jakož to,ne zrovna fandu Jesse Eisenberga (hlavně od filmu Social Network) to moc nesedlo,ale upírka Kristen Stewart ušla :-) .Za mě tedy celkově 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět. A já naštěstí patřím do té první kategorie. Totální úlet, který se po mimózním startu až nečekaně rozjede. Humor to sice místy malinko drhne a rozhodně nesedne každému. Jinak tu ale máme až nečekaně odsýpající zábavu plnou skvěle natočené a sympaticky brutální akce (finále v supermarketu vládne) a hlavně sympatické obsazení v čele s vyhuleným Eisenbergem, přehrávajícím Gogginsem a po delší době zase správně cute Kristen Stewart. Na jednu stranu se nedivím, že to díky svému výstřednímu stylu propadlo, i přesto si však tenhle nenápadný úlet rozhodně zaslouží váš divácký pokus. Já si totiž tuhle akční šílenost kdykoliv rád pustím znovu. 70% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jesse Eisenberg už dávno není tím roztomilým Zuckerbegrem, zato Kristen Stewart je pořád stejně divná jako ve Stmívání (pořád neumí zavřít pusu, pořád má divný pohledy a pořád se neumí učesat normálně). Přiznávám, že jsem z týhle komedie (ehm) trochu rozpačitá. Kdyby ústřední duo hráli neznámí herci, bylo by mi to asi milejší. Takhle se bohužel nemůžu od těch dvou odpoutat a srážím tuhle naprosto průměrnou americkou komedii (ehm vyhulenou) do dvouhvězdičkovýho pekla, protože mě nebaví, jak tvůrci všechno vsadili na dvě hvězdná jména a zbytek dovycpali vatou. Ano, nápad s tajným tajným (!) agentem je naprosto supr, ale já se u American Ultra nudila jako už dlouho ne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní a oddychovej úlet, čekal sem sice trochu víc humoru, ale akce je naprosto výtečná, příběh řádně ujetej a v hlavních rolích dost možná nejsympatičtější mladá herecká dvojka současnosti.Kristen miluju od malinka a Eisenberg jen potvrdil, že kromě něj a Yelchina není momentálně v Hollywoodu lepšího mladého herce.Možná se od filmu čekalo asi víc, především humoru, ale mě ta vážnější nota bavila a brutálních eRkových filmů se v dnešní době do kin moc nedostává.Já se bavil náramně.80%. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Aby sa Jesse Eisenberg lepšie pripravil na svoju rolu, žil nejakú dobu so svojím bratrancom, Andrewom Eisenbergom, ktorý ho naučil ako drogovo závislí ľudia rozprávajú a pohybujú sa. Podľa Jesseho by bez pomoci svojho bratranca rolu Mika nezvládol. (Da_reba)
  • U části závěrečných titulků je použita animace, kterou vytvořil zesnulý Gary Leib, undergroundový kreslíř, animátor a muzikant. Hlavní postavu tvoří opičák Apollo Ape, což je použito i v komiksu, který vytváří Mike Howell (Jesse Eisenberg). (noelcoward73)
  • Děj filmu se odehrává ve fiktivním městečku Liman v Západní Virginii. (noelcoward73)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama