Reklama

Reklama

Supervention

(festivalový název)
  • Norsko Supervention (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Za celovečerním filmem Supervention stojí celé dva roky filmování a patří k tomu nejlepšímu, co se v loňském roce o freeskiingu a freeridu natočilo. Film začíná dechberoucími rozjezdy na skokanském můstku v Lillehammeru, kde se v roce 1994 konaly Zimní Olympijské hry. Odtud se Åsmund Thorsen přesouvá vyřizovat účty na velký horský sjezd. Znovu se pokusí o linii, která mu v minulosti způsobila zranění. Nakonec můžeme sledovat triky talentovaného mladého švýcarského jezdce Jespera Tjädera. V dokumentu se mísí velkolepé přírodní záběry s progresivním lyžováním. Film byl natočen s cílem sdílet radost z pohybu a z cestování. (Snow Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jine nez veci od MSP, Teton, Sherpa nebo Poor Boyz. Ale rozhodne ne horsi! K freeridovym borcum se pridal i Aksel Lund Svindal a musim rict ze to dava stejne kvalitne jako na sjezdovce! Holt ma prupravu ze Streifu :D Skaninavci ukazali ze rozhodne umi drzet krok s amiky a ja se bavila naprosto famozne. Ale stejne musim rict ze jak umi litat Tom Wallisch je proste fenomenalni. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Věřím, že v plné délce to může být zajímavý dokument, ale sestřih promítaný na #snowfilmfest je naprosto zmatený. Škoda, téma je silné. ()

Související novinky

Snow Film Fest 2014

Snow Film Fest 2014

23.10.2014

Tradiční podzimní festival těch nejlepších filmů se zimní tématikou opět zahrnuje filmy, které byly v předchozím roce oceněny na nejprestižnějších světových festivalech. Vybrané filmy jistě zaujmou… (více)

Reklama

Reklama