Reklama

Reklama

Necrophile Passion

Rakousko / Německo, 2013, 52 min

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu, coveru a krajiny výroby som čakal nejaké poriadne undergroundové svinstvo, pretože viem, čoho všetkého sú Nemci schopní, ale z Heidenberga ďalší Marian Dora asi tak skoro nebude. Chlapík nájde v lese mŕtvolu ženy, kúsok sa s ňou pohrá, takže nádejný úvod, zvyšok sú už len jeho predstavy s dvoma-troma šteklivými scénami s rozloženou mŕtvolou plus minimálna štipka gore sebapoškodzovaním, ale to je vlastne všetko, a tým pádom je aj 50-minútová stopáž pridlhá a film začína nudiť veľmi rýchlo. Až príliš "umiernené" a až príliš málo nechutné (na môj vkus). Škoda, preškoda. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Žiaden rozruch - jedná sa o umiernenú vykrádačku ( psycho Schramm / necro Mantik ) Nič zo sľúbeného nebolo dotiahnuté a u dnešného konzumenta podivností, spoľahlivo vyvolá úsmev. Pár kamerových šlehov to malo, ale zneužívanie predchodcov ( áno aj grind aj B&W aj...) zámeru uškodilo. Ak by som to nepojala ako osirotenú skúsenosť, tak... vlastne " WHATS YOUR PASSION ? " ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Ne že bych něco čekal ale čekal jsem film ve stylu Nekromantik. A už podle coveru to vypadalo dost dobře. Nicméně film zklamává v tom v čem chce šokovat. Prcat mrtvoly je samo o sobě dost divné ale tady narozdíl třeba u Nekromantika je jasně vidět že se jedná o figurínu navíc dost špatnou. Navíc když ženská "jakože" souloží s mrtvolou tak se jí sotva dotýká, ale orgasmu má jak nasráno. Laciná konina která na těch svých 55 minut trvá strašně dlouho. Keců je tu požehnaně a nuděj. Pro koho je tenhle film určen? ()

Reklama

Reklama