Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (172)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako všetko, v čom má prsty ultra mega presladený cukríček Nicholas Sparks. Toto nemôže napísať normálny chlap, neexistuje. Ten príbeh to je fakt niečo hrozné, červená knižnica je proti tomu drsný luxus z inej galaxie. Tak hrozne presladené, že Pilcherová je oproti tomu Votrelec. Na hranici odpadu a to fakt neviem za čo tá hviezda. Nemám síl komentovať, idem si rozlepiť ústa. 10/100 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi není úplně nejlepší nápad koukat na takový typ filmu se zlomeným srdcem, na druhou stranu zdejší trpkou zápletku dokáže divák alespoň pořádně procítit. Sice se neubráním pocitu, že jsem sledoval poupravenou verzi Zápisníku jedné lásky, jinak nemám hlavně po castingové stránce co vytknout a jakožto milovník dramat cením i absenci happyendu. Protože život dokáže být prostě krutý a zrovna romantické filmy by nám neměly lhát o tom, že každého z nás zaručeně čeká šťastný konec. [viděno na Netflixu 17.2.2021] ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Osudová láska. Typický Sparks. Jeho atmosféra provázela celý film. Ale byl to jeden z nejdepresivnějších přitom pozitivních filmů. Drama, drama a a zase drama. Takový holčičí film, i když s netradičním koncem. No alespoň to bylo uvěřitelný. Něco se mi na tom přesto libilo. Zvláštní. Něco takového nikdy neurazí, ale ani neohromí. Soundtrack jako vždy perfektní. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ľahnúť si v lete vonku na deku a pozorovať nočnú oblohu. A rozmýšľať nad zmyslom života a nad svojou úlohou na tomto svete. Hlavný hrdina to teda nemal ľahké. Rodina ktorá ho mala milovať sa správala ako parta arogantných skapatých potratov. Zo začiatku som nechápal hlavnú hrdinku(Amandu) čo to stvára ale neskôr som pochopil. Tá ako prvá zbadala to čo iný nevideli. Príbeh je to krásny a ukazuje nie len silu lásky, ale aj silu dobrého srdca. Ale ako sa vraví stará láska nehrdzavie. Dôležité je odpustiť najprv sebe a potom to už ide ... A ten koniec. Dawson dal svojej láske Amande ten najkrajší darček ako mohol dať... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Slaďárna od Sparkse, co jinýho se dalo taky čekat. Obě dvě linky, ač s rozdílem 20 let, se doplňovaly výborně. Úžasně vystavěnej příběh, kterej opravdu graduje a to hlavně emočně. Ty city stříkaj všude kolem a nedovedu si představit, že by to s někým nezacloumalo. Je až udivující, že jsou schopni najít přesně dva/čtyři herce, u kterejch to tak jiskří, že jim věřím naprosto všechno. Spousta lidí může namítat, že Sparks píše příběhy podle těch samejch notiček pořád dokola, něco pravdy na to bude. Ale dokud se jim to bude dařit převýst věrohodně do filmu, já budu jedině spokojenej. Dal bych nejspíš 5*, ale bohužel ten telefonát na konci to dost zazdil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New Orleans a Covington ve státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama