Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Obětovali jsme babičku pro dobro věci.." :-D. Famózní komedie v čele se skvělým Kevinem Hartem, já tohohle týpka prostě žeru! Velice chválím scénáristy, kteří dostali tento skvělý originální nápad, se kterým dosud nikdo nepřišel. Tady v té komedii mi sedlo naprosto vše, takhle narámně jsem se už dlouho nenasmál. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ubral na své kulometné otravné ukecanosti, a táhne celý film. Některé gagy jsou výborné, a ač zápletka je stokrát omleté " jak loser bez přátel ke štěstí přišel", ději to nevadí. Zklamala Caley Cuoco, nejenže skoro nehraje, ale ani nezdobí, což je na pováženou. Zato potěšila banda podivínů a opravdu jsem se dobře bavil. Jako nenáročnou oddechovku můžu jen doporučit. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Totální peklo! Doporučuju vyhnout se obloukem i skalním fandům Kaley Cuoco, která je mám pocit mimo svou roli v Big Bangu herecky totálně špatná, tady to v těch pár záběrech není výjimkou. Sám se tomu divím, ale fakt mi nevadí Kevin Hart, který na své otravnosti herectví staví a v Grudge Match byl podle mne vyloženě super. Ale Josh Gad? Sakra kde tohle vyhrabali? Mužská Melisa McCarthey má tvář. Tohle to nejotravnější a nejtrapnější z toho nejotravnějšího a nejtrapnějšího. Ty nejhorší kousky a výkony Vince Vaughna jsou vedle něj ódou na herectví. 2/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobra komedia s originalnym nametom, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Kevina Harta, ktory tu konecne nehra ukecaneho chudaka ale pre zmenu ukecaneho frajera a väcsina jeho kecov je velmi vtipnych. Hlavny hrdina je tiez v pohode a s Hartom su solidna komicka dvojka. Bohuzial zvysok uz za vela nestoji. Najviac ma sklamali absolutne nevyuziti najati kamarati na cele s totalne zbytocnym Jorge Garciov. V poslednej tretine bolo na môj vkus uz dost vela hluchych nevtipnych miest. Cela linia s urazom so psom isla mimo mna. Ale prva hodina je fakt dost slusna, niekolkokrat som sa dobre zasmial (chudak babicka) takze za jedno pozretie to stoji. 6/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama