Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Nina je pohledná a talentovaná a společně se svým manželem Gaspardem vede v Paříži úspěšnou firmu s plavkami. Gaspard by však tuze rád strávil trochu času jen se svou milenkou, a tak věnuje Nině měsíční odtučňovací program v Alpách. Baculatá Nina neochotně přijímá... Na „farmě tlouštíků" Nina potkává rozličnou skupinu jedinců, kteří ze souboje s kily vyšli jako poražení. Pod svá ochraná křídla si ji vezmou dvě ženy s velkými osobnostmi: Emilie, tlustá a přívětivá hospodyňka plných tvarů, která sice prosazuje názor, že „Čím větší, tím lepší!", ale do lázní jezdí každým rokem a nikdy nepřizná, že není tak šťastná a zdravá, jak vypadá; a Sophie, totálně přepracovaná právnička, která odmítá stárnout, drží diety, aby měla kontrolu nad svým tělem a platí za sex, aby pod kontrolou držela i svoje srdce. Mezi hodinami fitness, na kterých mohou vypotit duši a lekcemi správného stravování se z našich tří protagonistek stávají nejlepší přítelkyně, které si společně upravují pravidla, flirtují a dávají si do nosu v restauracích! A taky si začínají uvědomovat, že jediným klíčem ke štěstí a úspěchu je přijetí sebe sama. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (8)

dakarin 

všechny recenze uživatele

55% za mě, jak se projevuje nadbytek a změna životního stylu a hodnot v euroamerické kultuře, přirozeně se občas dotýkáme tématu obezity. Zde nacházíme roztomilé nenáročné trochu nadbíhající téměř televizní pojetí. Film, co snad nikoho neurazí - ani štíhlé, natožpak macaté, jen opakuje to známé: i macurky mají své city sny a představy, nebuďte k nim krutí ;-) Jinak je celkem zajímavý původní název filmu, jež bych volně přeložil asi jako "Dobrá, tak tedy štíhlí". ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Po chvilce se z toho stala hra a místo sledování filmu jsem hledal neustále vykukující mikrofon. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Otázka, zda je někdo tak blbý od narození, nebo na to chodí do speciálních kurzů, byla naštěstí položena v exteriéru. Kdyby měla to smůlu, že by byla vyřčena v interiéru, dozajista by nad ní visel mikrofon. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pro mě sympatická hlavní hrdinka a milá komedie. Zase trošku jiný pohled na průměrné praštěnosti. Oceňuji tady, že tenhle film nebyl klišoidní romantikou, jako většina amerických hloupostí. Proto i těch pár chybek můžu přehlédnout. 50/50 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Buřtící všude kam sem se podíval nic proti ním ale je to zábavná komedie se dvěma dobrými příběhy, chlípný manžel který se hodí zastřelit, falešná kámoška a skvělá žena větších tvarů. Komedie je sice plná tuku ale má zajímavé místo a v celku dobrý příběh určitě sem se s buřtíkama nenudil. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama