Reklama

Reklama

Meet me far

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Poetický
USA, 2013, 4 min

Režie:

Ran Sieradzki

Scénář:

Ran Sieradzki

Obsahy(1)

Tento zvláštny no pritom tajomne krásny krátkometrážny film nás zavedie do hlbín oceánu, kde svoj život trávi plyšový králik pozorovaním života v oceáne. Nechajte sa okúzliť podmorským životom sprevádzaným magickou hudbou. (Carol Pifková)

Recenze (6)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Všedně nevšední odpoledne plyšového králíka, který žije v hlubinách oceánu. Sice nejsem schopna říct, o čem to bylo, ale k čertu s tím materialistickým pojetím světa. Plyšáček se plácá, ryby kolem něj také a já se plácám v pocitu okouzlení, který to vyvolalo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vidět tohohle plyšáka jako dítě, tak mám noční můry čtrnáct dní, ne-li déle. Je fakt děsuplný! A kde se jako mezi normálními rybami vzala hlubinná? To jsou tvůrci negramotná paka? Vždyť by ji to roztrhalo! Kdyby ho alespoň sežral pořádný žralok, tak bych hvězdu přihodil. Tohle je jen počítačové cvičení s kýčovitou hudbou....ale dám 2* za koníka! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ako bolo písane v popise k videu, že v jednoduchosti je krása tak prikláňam sa k tomu, pretože to presne sedí k tomuto videu. Hudba bola pekná ja by som si tam však vedela skôr predstaviť niečo kde sa nespieva. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Přímo příšerná hudba, která mi naštěstí nedokázala zkazit dojem z této hravé hříčky - fantaskním snu o volnosti, svobodě, kráse, životě, slunci, Bohu, lásce, odvaze, přátelství a tak. Prostě nic složitého. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Hudba bola príšerná, kvôli nej som tento snímok skoro nedokázala dopozerať. So sebazaprením som ho však dopozerala a finálny dojem bol....nijaký. ()

Reklama

Reklama