Reklama

Reklama

Per una bara piena di dollari

  • USA Barrel Full of Dollars, A (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

George Hamilton se vrací domů z války, ale svou rodinu najde zavražděnou a rodný ranč vypálený. Na místě najde jen hrající hodinky. Rozhodne se vypátrat vrahy své rodiny. Netuší, že za vším stojí nebezpečný zločinec Hagen (Klaus Kinski) a jeho předák Tomayo, kteří právě provedli další špinavost - unesli krásnou dceru jednoho farmáře, aby ho mohli vydírat. George, který si začne říkat Nevada Kid, se spojí s lovcem zločinců Johnem a rozhodnou se Hagena vypátrat a dívku zachránit. (špaček421)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Demofilo Fidani je snad najhorsi reziser spaghetti westernov, akeho poznam. Fakt plane, plane kulisy, otrasne dialogy..... prestrelky na lukach za mestom Rim posobia ... ako luky za mestom Rim ...a tam maju herci plnu hubu kecov o vypalenom US ranci ..... no Hruza. Plus u Fidaniho si treba zvyknut na jedno : uprostred westernovej makety su v piesku/hline stopy po pneumatikach od osobnych a nakladnych aut - Fidani sa to nesnazil ani hrablami rozhrabat, asi si myslel, ze divaci su naprosti idioti : 5 % ()

curil 

všechny recenze uživatele

Spaghetti western určitě stojí za zhlédnutí, už jenom kvůli Klausu Kinskimu a Gordonu Mitchellovi. Klaus zahraje všechno a tihle záporáci mu perfektně jdou. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Takovej lacinej western o jednom výkupným za holku bohatého rančera, kterého sejmou ještě než tam dorazí. Jediná klika, že jede okolo poctivej a prahnoucí po pomstě Nevada Kid. Najde si kámoše a vyrazí do boje proti všivákům v čele s Klausem Kinskim. 45% ()

špaček421 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší špagety, co jsem viděl. Nic nefunguje, žádná atmosféra, herci příšerní (všichni prkenní, až na Kinského, který přehrává), přestřelky strašné (bandita je zasažen, upustí pušku, zařve, komicky sebou škube, udělá něco jako nepovedenej přemet, skutálí se na zem, ještě chvíli válí sudy a je po něm), hudba příšerná, dialogy strašný a děj vůbec. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama