Reklama

Reklama

The Returned

(seriál)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Americký remake francouzského seriálu Znovuzrozeni (2012). Produkce představuje osudy obyvatel malého městečka, ve kterém se náhle objeví již dávno mrtví lidé, kteří se snaží navrátit do normálního života. (LIVINGDEAD)

Recenze (15)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2 dílech: Proč mám proboha koukat na remake jen dva roky staré francouzské pecky, jež je předěláno zcela záběr po záběr a nepřináší naprosto nic nového? Navíc, když to zcela postrádá onu mysteriózní atmosféru a vztahy mezi charaktery či emoce si tu, na rozdíl od originálu, vzaly dovolenou. Prostě totální zbytečnost určena jen pro Amíky, co jsou líní stahovat či číst titulky. 40% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Prvý seriál zo žánru horror, ktorý som kedy videl. Od prvého dielu sa začínajú do malého mestečka vracať ludia, ktorí boli už niekolko rokov mrtvy. Postupne sa osudy ludí začínajú spájať a navrátilci sa snažia vrátiť do normálneho života, čo je ale velmi ťažké, keďže ich ludia považujú za mrtvych. A tak začínajú problémy atd. Na tomto seriále ma ani tak nezaujal dej ako taký, ale hlavne nádherné prostredie malomesta v USA. Jeden bar, v ktorom sa ludia stretávajú ,každý pozná každého a všetci si navzájom pomáhajú. Samozrejme, že keď je seriál z USA, tak tvorcovia nemali problém nechať tam sexovať 12 ročné dievčatko, ale tak u nich je to normálne takže no problem. Seriál je taktiež plný neočakávaných zvratov a rozuzlení a preto sa teším na druhú sériu napriek tomu, že väčšina ludí tu seriál odpísala. + nádherné prostredie malomesta v USA + herečka z The Thing + Tonyho parádny truck ()

Reklama

Lubikem 

všechny recenze uživatele

súhlasím s uživateľom maddy, lebo tento americký remake nestál za nič, pozrel som si prvé 2 diely a podľa mňa stratil to čaro čo mal francúzsky, aj keď sa snažili o totálnu kópiu, aj hudba bola podobná, aj niektorí herci (Camile - asi najvierohodnejšia kópia), napr. malý Viktor vôbec nepôsobil tajomne ako ten francúzsky. Zostávam verný francúzskemu originálu, teším sa na jej 2.sériu a na tento remake radšej zabudnem. Pre tých čo chcú mať pôžitok zo seríalu odporúčam originál. ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Mne zaujala americká verze víc než mateřská předloha, zejména díky nesrovnatelně příjemnějšímu hereckému obsazení. Ale v podstatě obojí zbytečně rozvláčné, dvakrát atmosférické ani hororové to také není. Max. jedno podívání a sbohem. Ovšem celkově vzato, kdo neviděl, o nic nepřišel. Francouzská verze je pro mě nesledovatelná, má naprosto ohavné herecké obsazení. U mne jednoznačně vítězí Resurrection, tady poslanė tzv. do kytek. Člověk nesmí dát na recenze :) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě zde relativně vysoké hodnocení... Údajně je to naprosto totéž, jako 3 roky starý (fakt asi nikdy nepochopím potřebu američanů přetočit něco co ještě ani nevychladlo) francouzský seriál... Originál jsem neviděl, ale pro jeho vysoké hodnocení to napravím, protože tady je něco hodně špatně... Absolvoval jsem všech 5 existujících epizod a vážně se začínám příšerně nudit… Seriály jako „Ressurection a 4400" mam rád, ale tady je to neskutečně utahané až je to k nevydržení!! Předpokládám, že se tvůrci snaží vybudovat nějakou atmosféru a stavět na ni (což podle mnohých fungovalo u francouzského originálu) ale tady absolutně nefunguje a ani nevím proč… Snad stupidním chováním některých (většiny) postav?!?! Najdu cizí děcko téměř v noci na ulici, tak co... nechám si ho!! On se zabil a teď se vrátil? To mě nezajímá, proč tady jsou ty kamery?! A spousta a spousta dalších drobných nesmyslů, které by u seriálů ani nevadily, kdyby jich nebylo tak strašně moc!! A k tomu ta neskutečná utahanost s nulovou atmosférou... Ještě se podívám na E06 ale pokud se to nějak nepohne z místa, tak jdu od toho… 31% (francouzský originál si už stahuju...) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama