Reklama

Reklama

Recenze (3)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a zábavný špageťák o čajňanovi v pravých čananských ryflích, který je vždy na tom správném místě aby nakopal pérdele záporákům... Kinski tomu dává aspoň špetku charakteru, bojové plácačky nejsou na úplně nejhorším levelu a vtipné je to tak akorát aby od toho člověk neodešel. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Nemám rád spaghetti westerny, které tento jedinečný žánr ponižují trapnou komedií. U mě to trvá už drahnou dobu let, kdy vše znesvětila dvojice nýmandů Hill - Spencer. A tak už neodmyslitelný týpek tlustého vandráka se objeví i tady a jeho rvačky jsou téměř stejné s předlouhou. Úletem je i asijský šoumen jak jinak než bojující ve stylu východního bojového umění. Opravdu nemůže vše zachránit  charismatický Klaus Kinski. ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Zábavný spaghetti western kombinovaný s dávkou bojového umenia, podaného v postave Sanghai Joe. Klasický príbeh neznámy muž Sanghai Joe prichádza a pomože mexických roľníkom pred útokom banditov, ktorých poslal zloduch Barnes v podaní skvelého Klausa Kinskiho. Sanghaijovi pomáha veľký silák Bill. Akcia skôr ako bitky, ale sú tu aj nejaké tie prestrelky. Hudba ja dobrá, pekná úvodná skladba. Celkovo je to celkom fajn špageťák :-) ()

Reklama

Reklama