Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ed Mills žije sám se svou sedmiletou dcerou Abby a má k ní výborný vztah. Chce ji vychovávat sám, bez cizí pomoci, což se však dá těžce sloučit s jeho sportovním zanícením. Ed je vášnivým hráčem baseballu, tento sport však jeho dceři Abby nic neříká a radši se věnuje baletu, který je méně nebezpečný. Podporuje ji v tom především pěstounka Nancy, která z ní udělá růžovou princezničku místo odvážné baseballové bojovnice. Otec má tedy čím dál těžší úkol přesvědčit Abby o tom, jak důležité je v živote naplnění svých snů. Až později a postupně ji matka spolužačky Sarah nepřímo přiměje k tomu, aby baseball neodmítala jen proto, že ji okrádá o čas strávený s otcem. Vždyť když přijde na basebalové hřiště i ona, můžou tam být spolu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

wef 

všechny recenze uživatele

Rok výroby bych tipoval tak na rok 1989. Klasický děj, žádná pointa. Pohodový film, který se hodí maximálně tak na dopoledne nebo brzké odpoledne. Námět se dal využít mnohem lépe. Nevytěžil nic z baseballu ani vztahu mezi otcem a dcerou. Prostě film o ničem. Stihnete si u něj přečíst noviny. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film, který se naštěstí vyhýbá přehnaným moralitám a jen tak poklidně pluje na vlně jednoduchého příběhu s poměrně příjemným prokreslením postav - nic víc, nic míň. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama