Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky! Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka Paliče. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Dellamorty. Našich sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit. A jako v každé správné pohádce, na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Cumacbegyc 

všechny recenze uživatele

Už dloho se mi něco tak nelíbilo, jak tahle blbost... jako dávám jednu hvězdičku za nápad, mohl z toho být slušný animák, kdyby nebyl tak hozně animovaný se spoustou trapných , tisíkrát ohraných pokusu o vtip až je mi z toho smutno.. Chabé cvharaktery postav , prostě naprosto sterilní příběh ..... jedním slovem děs.... chvilema jsem si prál, aby je ta čarodejnice pobila do jednoho.. :D ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Tradičně se musím brodit proti proudu tím zdejším bezduchým stádem... Myslím, že germáni dali amíkům pěkně na prdel!!! Mělo to švih, spád, lehkost, humor, energii, trochu dojemných scén, happy end a... A hlavně skvělou hudbu!!! A parádní 3D efekty!!! Postav mě zaujalo několik, hlavně drak a čarodějnice (Její písnička byla fakt super). Sněhurka a vlk s Karkulkou byli taky úžasní. Růženka, trpaslíci i Jack taktéž. Potěšilo i pár fórků pro dospěláky. Kinosálem se nesl smích a bylo vidět pohupování do rytmu písniček. S dcerou jsme odcházeli domů nadšeni. To je pro mě ten nejlepší důkaz povedené rodinné podívané. Jednoznačně plný počet bodů a už se tu, probůh, proberte!!! Je to fakt k zblití, jak tu stále stejní lidé vynášejí do nebes nekoukatelné blbosti a pohřbívají to, co se líbí a zastírají to kecy o pokleslém vkusu a podobně... ()

Reklama

vlcekmirek 

všechny recenze uživatele

Tento film má jednu velkou nevýhodu: Málokdo si ho spojí s (hranou) JEDNIČKOU. A kdo si ten film nespojí s prvním dílem, nemůže pochopit odkazy a vtípky ve dvojce. Samozřejmě, že animované pokračování nedosahuje kvalit prvního filmu, ale dá se na to koukat a děti to pobaví. A já se bavil taky, navzdory škarohlídům a kritikům. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Obtiažne sa mi vnára do príbehu, ktorý jednak dehonestuje slávny názov a robí z detí hlupákov. Neviem, prečo musia všetky tie hlášky a sprievodná dynamika každučkej scény symbolizovať akúsi falošnú vzpruhu šetrenia časom a cool(ový) happy-look. Ako by sa bola vytratila akákoľvek civilnosť charakterizácie, obavy o postavy, vlastnostné črty. Len chichoty, rehoty, krik. Vždy keď sa povie niečo na spôsob : „nesmí se to zkazit“, tak sa to samozrejme pokazí. Lenže tu sa pokazilo čosi úplne iné. O tých akože nečakaných sínusoidách humoru a nebezpečenstva radšej pomlčím. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milá animovaná verzia parodického príbehu o siedmich trpaslíkoch. Tu už ale tej paródie bolo výrazne menej ako v predošlých verziách a niektoré scénky boli výsostne trápne. Napríklad animovaná Snehulienka oblečená ako štetka - WTF? Animácie celkom fajn, ale v dnešnom digitalizovanom svete sa dalo vymyslieť aj niečo dychtivejšie. Celkový dojem podpriemerný, ale pre deti určite fajn. 40 % ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Postava Dellamora bola vytvorená podľa excentrickej nemeckej speváčky Niny Hagen, ktorá jej tiež prepožičala hlas. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama