Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Stanix 

všechny recenze uživatele

Klasická parodie z konce minulého století, fórky jsou dost laciné a jediný komediální potenciál má v sobě Marlon a ostatní stojí za starou růžovou bačkoru. V době vzniku se mi to líbilo o něco více, teď už je to pro mě jen nostalgická nevýznamná záležitost. PS: Je mi záhadou jak se dostalo snímku přízvisko "krimi" ? ()

juta 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? Zůstat celou dobu naživu? :D Marlonovy vlasy mě pokaždé skvěle rozesmály, je tu spousta dobrých vtípků. Oproti jiným parodiím odsejpá trochu pomaleji, ale to je detail. Určitě mi kazil dojem špatný starý dabing a některé vtípky jsem třeba nepochopil, když jsem neviděl filmy, které se tu parodují. Lepší průměr. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě klišovitý půdorys černošských filmů z ghetta k parodování přímo vybízí, proto není překvapením, že stačilo jen tady trochu přitlačit, tuhle přehnat a tam přepálit a vtipné situace byly na světě. Do nechutností příliš nesklouzávaly, i tak se trapných či vyloženě debilních přihodilo víc než dost – a nesvázané čímsi jako příběhem se přesytily už po nějaké tři čtvrtě hodince. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, dost rasistické a často předvídatelné, nebo hloupé. Shawn a Marlon jsou dobří herci a na parodie se hodí, ale to jejich výkony, které třeba ve Scary Movie scénář vynesl do výšin tady zase zcela pohřbil. Jediný na co se ten film zmohl bylo účinkování hodně známých raperů ale to taky nedává úspěch. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná komedie z afroamerického prostředí chudých předměstí a šarvátek mezi gangy, kde realita rozhodně nebude tak veselá, jako tenhle film. Bratři Wayansové pod taktovkou Parise Barclaye vytvořili dobrou zábavu, která je pro některé diváky jistě kultovní. Pro mě je to spíš malinko nadprůměrná komedie s pořádnou dávkou "černého" humoru. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama