Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny a Seymoir jsou dva bratři, kteří v životě neustále řeší jeden zásadní problém. Kde a jak sehnat "ňáký prachy" a moc se přitom nenadřít. Kšeftíčky a drobné podrazy jsou tudíž jejich každodenním chlebem až do chvíle, kdy se Johnny seznamuje s krásnou Amber, která pracuje ve firmě zajišťující kreditní karty. Protože jí chce být nablízku, rozhodne se, že začne pracovat ve stejném podniku v oddělení pošty. Nějaký čas mu to vyhovuje, ale potíže nastanou v okamžiku, kdy si uvědomí, že ke snadnějšímu získání Ambeřina srdce, by potřeboval "ňáký prachy" navíc a zaplete se do podivného podvodu s kreditními kartami... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak vůbec váhám, jestli ten film měl nějaký děj, nebo jestli se jednalo jen o jakousi podivnou exhibici dvou bratrů Wayansových. Ale zároveň musím uznat, že u některých scének jsem skoro jen nevěřícně koukal a divil se, co si ti dva v tom filmu všechno dovolují. Za všechny scénky vyzdvihnu jen jednu, kdy tito povedení bratři předstírají v klenotnictví, že jsou gayové a jdou si koupit snubní prstýnek. Tato velice neobvyklá hrecká kreace obou bratrů v mých myšlenkách zůstane zřejmě ještě hodně dlouho. Ale jo, pobavil jsem se, a to je hlavní, dokonce i trochu napětí a akce tam bylo a závěrečná honička patřila k tomu lepšímu, co jsem kdy ve filmech viděl, takže rozhodně to není žádný propadák, ale samozřejmě to není ani žádný vynikající film, který bych musel nutně vidět. Jako zábava na večer to bylo plně vyhovující, a o to tady asi jde především. Po stránce herecké to je taktéž průměrná záležitost, bratry Wayansovy jsem zmínil, ti zanechali asi nejvýraznější dojem, ale samozřejmě i ostatní herci byli dobří a těžko komukoliv z nich cokoliv vytýkat. Je mi jasné, že někteří diváci budou z výsledku zklamaní, někteří budou naopak možná i nadšení, ale zřejmě většina to stejně jako já uvidí na ten průměr nebo mírný podprůměr, takže asi nepřekvapí, že z mé strany obdrží tento film tři hvězdy. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kluky Wayamsovi mám v celku rád, blýsknou se v docela zdařilých taškařicích, ale tohle bylo prachobyčejný a sprostý hovno! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Snímek Mo’ money se svezl na krátké popularitě Damona Wayanse po Posledním skautovi, jinak si totiž nedovedu vysvětlit ten výdělek 40 milionů dollarů v amerických kinech. Slabý příběh o podvodech s kreditními kartami a mdlá režie Petera Macdonalda, kterého mám spojeného především s Rambem 3 a Legionářem s Van Dammem. Vysílalo AMC. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Bernie Mac v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama