Reklama

Reklama

Dokážete si představit, že vám basketbalový zápas pomohou vyhrát síly přímo záhrobní? Kenny Tyler a jeho starší bratr Antoine jsou dvě basketbalové hvězdy jednoho týmu, které společně sní o tom, že se dostanou až mezi mistry. Když však Antoine nečekaně zemře, musí Kenny pokračovat dál sám. To se ukáže být značně obtížné, jelikož se na hříšti začne objevovat Antoinův duch, vyvádějící neuvěřitelné kousky, které samozřejmě vidí jedině Kenny… (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná komedie s dramatickými chvilkami, která rozhodně není zas tak špatná. Možná z nostalgie jsem trochu přidal, ale jinak se mi moc líbila. Měla veselé i smutné chvilky. Takových pěkných filmů ze sportovního prostředí moc není, tak je třeba náležitě ocenit i takový kousek. Srdcová záležitost z dřívějších dob. 75% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Poprve jsem to viděl jako malej kluk :) Teď po 10-12 letech jsem si dal repete a pobavil jsem se u toho ještě víc, jak tenkrát :) Možná tim, že jsem dřív tolik věcí nechápal, ale možná i tim, že opakovaný vtip je pořád stále ještě vtipem. Dramatické scény nechyběly, Emoce pracovaly, já jsem se nenudil :) * * * * ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama