Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný americký seriál Beverly Hills 90210, který mapoval život středoškoláků (a později i vysokoškoláků), byl vysílán po celém světě a řadu jeho hlavních protagonistů proslavil ve filmové branži. V roce 1998 proto přišlo bilancování a všechny největší hvězdy se znovu sešly před kamerou, aby na seriál zavzpomínaly. V jejich komentářích se proto dočkáte hodnocení práce na place, jak se k seriálu dostaly, nebo co jim jejich účinkování v Beverly Hills 90210 přineslo a vzalo. (Paity)

(více)

Recenze (3)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož Beverly Hills 9010 opravdu nepatří a nikdy ani nepatřilo mezi mé oblíbené TV pořady, tak logicky ani výběr nejlepších momentů ve mně nemůže vyvolat žádné nadšení. Viděl jsem jej více méně z donucení a opravdu se nikým nenechám znovu přemluvit, abych opětovně zhlédl byť jen jedinou epizodu tohoto přitroublého seriálu. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Banda nevýrazných herců-celebrit se navzájem ujištuje, jak dobře umí hrát, jak dobrý je to seriál a jak jsou všichni šťastní, že můžou mladé diváky poučovat, co je to život. Fuj. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Beverly Hills 90210 asi dobré, pro nás ostatní normální jen ztráta času. Ale stejně si řekněme..... v 90. letech to u nás byl veliký fenomén. ()

Reklama

Reklama