Reklama

Reklama

M is for Muff

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Austrálie, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Starý pán roztouženě čeká na dívku na telefon a zejména na vášnivý večer. Na dveře mu zaklepe návštěvnice poněkud se vymykající představě erotické partnerky, ale večer i tak nabírá na obrátkách a to až do nečekaného konce. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (14)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Musela jsem nejdřív počkat až se dosměju, abych se mohla soustředit na komentář :-)) Teda takhle umřít a dokonce s úsměvem na rtech v poloze, kterou ani nekomentuju, chudák děda :-)) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Starší pán si prichádza vyhodiť z "kopýtka" do domu neresti. Sarkasticky vtipné. Milujem čierny humor a toto splnilo všetky očakávania - 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, kdo píše žánry? Tohle je čistá komedie! Film jsem si musel pustit třikrát (naštěstí je milosrdně krátký), jelikož jsem několikrát spadl smíchy pod monitor. Znám jen dvě příjemné smrti: s desátým pivem v ruce a pak tahle. Ale ta blondýna, teda, vona byla kus, to jo! Ponaučení: než se oddáte sexu, vypněte větrák. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Patřičně přehodnotím své, teď už vím, hloupé přání, kdy jsem měl pocit, že zemřít při souloži je bezva žůžo dobrodrůžo. Memento pro mě je i to, že máme se stařečkem podobnou muskulaturu ala Mauthausen. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dokonale jednoduchý vtip. Nechtěl bych zemřít s myšlenkou : "Ty vole, to bude ostuda" a tak např. zásadně neonanuji při řízení auta a s kyprými děvami preferuji misionáře. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ten konec to „zabil“. Ale jo tohle se Australanům docela povedlo. Ze začátku jsem měl sice trochu strach, při pohledu na dědulu před mrtvicí a tu kyprou „dívku“, ale samozřejmě černý humor a krvavé finále mě doslova odbouralo. Alespoň je to k zamyšlení před nevěrou a hlavně výběru polohy… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem ako začať. Stále mám na tvári úsmev a neviem sa ho zbaviť. Tomuto kraťasu za to úprimne ďakujem. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Celí tento perfektne natočený kúsok totálne a neúprosne zabili CGI efekty.... To ešte režiséri hororov nepochopili že sila gore nejde cez PC ? Príbeh a jeho vyvrcholenie (doslova) Je celkom dobré.. profesionálne vyzerajúca kamera aj obraz, dobré herecké výkony, srandovný príbeh aj nie až tak nečakaný koniec... škoda tých hnusných efektov, Za mňa zabitá veľká príležitosť. škoda. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

V podstatě zdařilá failová sranda s vipnými zvukovými efekty. Neměla bych problém si to v The ABC's of Death 2 představit. ()

Reklama

Reklama