Reklama

Reklama

M is for Macho

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Portugalsko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Hrát basketbal se zombies není jen tak. Nepřihrají, na koš nevystřelí, většinou jen tak postávají, ale klidně soupeře srazí k zemi. Raději s nimi nehrajte. (PetrPan)

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

S hororovým žánrem tenhle kraťas spojovalo jenom zombies a krapet krve. Jinak je to bez myšlenková story, která se snažila hrát víc na komedii. Zpracování je docela chabí a humoru se z toho dalo vytěžit taky daleko víc. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ach my muži si ale umíme vychutnat vítězství, že ? Ne příliš smysl dávající jednohubka mi vyloudila úsměv na tváři, a to se cení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná myšlenka, která přímo vybízela k množství humorných situací, nicméně zpracování tohoto krátkometrážního kousku hodně pokulhává a skrytý potenciál zůstal zcela nevyužit. Bohužel tu toho moc k hodnocení není, protože závěrečné titulky jsou snad delší, než zbytek shortu a jediné co lze ocenit, je pěkná holka a ona prvotní myšlenka. Jinak nic.30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žáner ´´zombi´´ ( alebo v modernejšom a populárnejšom výraze ´´walking dead´´ ) je asi na dne. Robiť si z najbrutálnejších postáv hororu prču pri basketbale... ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

No to byl ale mačo.. každopádně by se tohle dalo vzít jako naučné video pro budoucí přeživší sportovce ve světě mrtvých. Z maličkostí se nesmíte tolik radovat! :D ()

Reklama

Reklama