Reklama

Reklama

M is for Miracle

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Rozhodnutí spáchat sebevraždu změní náhlý pád krabice s nápisem kouzelný box vedle sebevraha. V krabici je bílý králík. Na návrat hlavy rodiny a králíka reagují jeho dcera a manželka rozdílně. Sebevraha v noci probudí šramot z králičí bedny a v bedně samotné čeká netušené překvapení. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (4)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Horor vidím v tom, že nějaký ultrablb házel s krabicí, ve které byl králík. Moje vize je taková - dotyčný jedinec by byl chycen, stažen z kůže a hozen na smetiště. Před tím by se králíkovi za to zacházení omluvil. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina měl zrealizovat svůj prvotní úmysl , společně s tvůrci tohoto efektně natočeného psychedelického nesmyslu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Španělská magořina, která ale svou druhou polovinou docela překvapí. Zvláště pak svým krvavým pojetím. Jinak se však za ty tři minuty nedočkáme nikterak úchvatné atmosféry ani smysluplnosti, nicméně když to máte v palici pěkně pošahané, i z králíčka Azurita se může stát vraždící šílenec… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vypáčiť z niekoho pointu, alebo len úmysel celého toho všetkého, by zrejme stálo za celý večer pri bare. Takže radšej tie dve stars. ()

Reklama

Reklama