Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trávit svátky na palubě Titaniku není nejšťastnější nápad. Vánoční speciál kultovního britského sci-fi seriálu. Doktor se rozloučil s Marthou a vydává se na další cestu sám, když jím otřese nečekaný náraz. TARDIS se srazila s lodí. A není to ledajaká loď, plavidlo nese hrdé jméno Titanic. Doktor se vydává na palubu této výletní vesmírné lodi, kde se dozvídá, že její jméno bylo vybráno podle nejslavnější lodi na Zemi. A toto jméno přivolává katastrofu. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akčný a intenzívny vesmírny thriller! Doctor sa nalodí na palubu Titanicu, lenže táto loď je narozdiel od jej predchodcu vesmírna. Tam spoznávama sympatickú a na pohľad veľmi peknú Astrid, ktorá ho sprevádza poväčšine epizódy. Ako rozbuška, ktorá spustila dej do chodu, nám poslúžila infiltrácia lode a následne nebezpečenstvo pádu. A tak sa nám rozpútala strhujúca dráma, ktorá svojou napätou atmosférou nedala divákovi ani na chvíľu vydýchnuť. Doctor si musel poradiť z nejednou prekážkou a bohužiaľ, i keď sa snažil sebalepšie, nedokázal zachrániť úplne všetkých. A najsmutnejšie na to bolo, že prišiel i o Astris, ktorej dal sľub, že to zvládne. Týmto nám show ukazuje, že i Doctor je do značnej miery obmedzený a nič mu nedáva právo rozhodovať o tom, kto prežije a kto zomrie. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciál ve kterém jsme se nalodili na palubu Titanicu, abychom si užili bezstarostnou jízdu s naším starým známým Doktorem jsem si užil. Tennant se mi jako obvykle zamlouval a abych přiznal barvu, tak Kylie Minogue jsem vůbec nepoznal. Což je vlastně dobře, protože takhle mi alespoň její "čísnice" Astrid byla sympatická. Přijmný bonus přiichází v závěru "Allons-y, Alonso!" ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že jsem si další speciální díl doktora užívala.. "Blbé jméno pro loď... a nebo tenhle oblek vážně nosí smůlu." Proč by měl doktor jedny Vánoce strávit úplně v klidu, když si je může zpestřit po boku Kylie Minogue a zastupujícího kapitána Russella Toveyho na Titanicu. Pobavil mě stařík prodávající noviny na Zemi: Vánoce v Londýně? Blázníte?? Za všechny ztráty a nepříjemnosti se navíc doktorovi splnilo přání (asi byl taky hodný), "Allons-y, Alonso!" ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím není bilance vánočních speciálů nijak závratná. Alespoň u mne. Kylie Minogue mne fakt moc nebavila, celý příběh, ač slušně rozběhnutý, taky úplně nechytí a nevtáhne. Zatím speciály působí jako taková "otravná" vánoční povinnost, než se opět scénáristé pustí do standardních (a mnohem lepších) dílů... 70% ()

kareen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako zpěvačku Kylie Minogue moc nemusím, ale jako skromná, odvážná servírka na Titanicu byla moc sympatická a roztomilá. Jeden z nejzábavnějších vánočních speciálů i když se tam přikrade několik velmi smutných momentů, ale i ty jsou jedním z důvodů proč seriál tak milujeme. A obyvatelům Londýna se nedivím, že se na vánoce vždycky spakují z města ven, když je pomalu každý rok čeká nějaká reálná hrozba, tedy samozřejmě až na královnu Alžbětu, taková prkotina tu správnou babču nemůže vyvést z míry. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama