Reklama

Reklama

M is for Malice

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 3 min

Recenze (6)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Obyčejný hororový divák bude zpracováním daného kraťasu bezpochyby nadšen. Masky jsou více než vydařené a daná audio stopa se v hororovém žánru také určitě neztratí. Avšak hororový expert jako já provádí u každého hororu hloubkovou analýzu kvality a z té je jasně patrné, že režisér snímku vůbec nevěděl, co chce vlastně natočit. Na poli příběhové linie jsem si povšiml velké porce tvůrčí bezradnosti, a proto ode mě M is for Malice obdrží pouze jednu hvězdu. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Výborná práce s detaily a zvukovými ruchy. Drsné masky, výborná kamera, temná atmosféra, děsivé ozvěny a zvuk říznutí výborný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo mnohem lepší, než většina (M), co jsem měl zatím možnost vidět. Bizarní podívaná pro fajnšmejkry, dobře ozvučená a hlavně to mělo, solidní psycho nádech. Snad bych jen k úplné spokojenosti přidal ještě více brutality, která se tady přímo nabízela. Jinak ovšem docela slušně odvedená práce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No jednako to malo štýlový prednes a efektnú prácu s filmovými vnemami. Ale predsa, za tri minúty sa to všetko nejako nedalo vstrebať. ()

Hubis_ 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil děj,ale i tak to bylo velmi depresivní a i za tak krátkou dobu mi běhal mráz po zádech :) ()

Reklama

Reklama