Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvý polčas: Pre Olympique de Paris mal byť tento futbalový zápas proti Caplongue poslednou brnkačkou pred koncom sezóny. To však ešte nikto netušil, že v hosťujúcom mestečku sa rýchlosťou blesku rozšíri neznáma nákaza podobná besnote, ktorá jeho obyvateľov premení na násilné a vysokonákazlivé tvory. Týmto filmom tvorcovia vzdávajú hold exploatačným filmom 80. rokov. Namiešali ho ako kombináciu hororu, komédie s nadprirodzenými prvkami a katastrofického filmu. Jednoducho ako poctu detskej láske Benajmina Rochera k videu. Druhý polčas: Zatiaľ čo besní fanúšikovia hľadajú po Caplongue, ktoré dospelo do štádia rozkladu, ďalšie obete, Sam musí riešiť iný problém. Po zabarikádovaní na policajnej stanici s ďalšími preživšími sa musí vysporiadať s Cléom, jeho nevrlým otcom a Solène. Druhý polčas má formu mestského westernu inšpirovaného Johnom Carpenterom a rámcovaného sci-fi hororom so všetkými príslušnými pravidlami, ktorý sa však v závere premieňa na bezstarostnú a intímnu rodinnú komédiu. (Art Film Fest)

(více)

Recenze (34)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE VELKÝ DEN TĚCHTO NUL, TAK CHTĚJÍ, ABY TO STÁLO ZA TO. CHTĚJÍ SI TO UŽÍT.“ … „CHTĚJÍ NÁS ZABÍT! TO NENÍ VE SPORTOVNÍM DUCHU…“ /// Fotbalová zombíkárna, která kromě parodií na fotbalový vztahy, potěší střihem mače s ftipnejma momentama či snahou všech čtyřech ultras. Z místní modly se stalo monstrum, který rozjíždí masakr plnej blití bílý sračky. Několik skupinek bojuje o život – vobčas i vtipně, ale není to taková prdel, jako když zombíky naháněl Simon Pegg. Ale nápad dobrej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu poznat místo, kde se fotbal bere fakt vážně. (no jo furt, kromě SK Houslice) 2.) Thx za titule „petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná Francouzská Zombie komedie, která na mě zapůsobila velmi pozitivně. Naštvané zmutované zrůdy a fotbal je vynikající nápad a skvělá kombinace, která opravdu funguje. Nechybí vtipné momenty, perfektní gore, parádní make up a zpomalené záběry dodávají tomu všemu jen šťávu, jde z toho holt cítit Francie v každém směru. Bavil jsem se skvěle, tohle mi doufám v letošní topce chybět nebude. Je mi líto těch, co viděli pouze první část a filmu absolutně nic nerozuměli. 75% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skloubení fotbalového zápasu se zombiemi, proč ne. Mužstvo z Paříže si myslí, že venkovské balíky roznese na kopytech. Možná by to tak bylo, kdyby soupeř neměl v záloze těžký kalibr. Jeannot dře jako kůň, což by možná nestačilo, a tak taťka objedná posilující prostředek. Tím se dostáváme ke zdejšímu obsahu, páč se nejedná o neznámou nákazu. Jejím nositelem je totiž Jeanot. Od poloviny standardní zombie řežba s vedlejší linií o místním zdrhnuvším hráči, Samu Loritovi, co se vrací dost nešikovně do rodného města. Navíc peripetie okolo hráče Idrisse a dalších hráčů, trenérů...a tak. Ač má jít o komedii, tak k smíchu je jen pár scén, tedy pokud vám přijde vtipná ukopnutá hlava nebo zašlapaný hráč. Jistý zvrhlý půvab má hromadná zvracející scéna v hledišti, která se záhy přenese na hřiště. Veselá je i scénka s utrženými dveřmi od auta s následnou dekapitací hlavy. Jinak je to zbytečně dlouhé, postavy jsou krajně nesympatické a vyvrcholení s vrtulníky si může divák leda domýšlet. Na jedno podívání dostačující. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že film má stopáž viac ako 2 hodiny očakával som, že to bude len zbytočne natiahnutá Zombie komédia. Medzi dvomi malomestami panuje futbalová rivalita, a tak sa jeden z hráčov rozhodne použiť zakázané látky. Látka má ale neočakávané účinky a tak sa na ihrisku strhne peklo. Všetci sa začnú doslova ogrcávať bielou tekutinou a nastane obrovská panika. Malej skupine sa podarí uniknúť a tak sa snažia prežiť. Zaujali ma hlavne sympatické a vtipné postavy, hlavne traja bratia z Azie. Taktiež chválim rozdelenie na 2 časti. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Tristan Schulmann, Marie Garel Weiss, Quoc Dang Tran, Ismael Sy Savane, Laetitia Trapet | Hudba: Thomas Couzinier, Frederic Kooshmanian | Distribúcia: Luminor | Štúdio: Capture the Flag Films | Rozpočet: 4,4 miliónov $ | Tržby: ? $ | Ocenenia: - || Mohol to byť výnimočný počin na poli zombie žánru, hlavne keď sa vezme v potaz, že ide o francúzky film, a daná zem s žánrom doteraz mainstreemovo nemala nič spoločné. Prvá pólka filmu je fakt zábavná, nápaditá, invenčná a všetko čo je potreba. Naopak, tá druhá sa stane neskutočne nerozumnou, nepochopiteľnou zlátaninou, kde sa všetko chová NEZOMBIEOVSKY. Moja krásna slovenčina vyjadruje moje sklamanie, ktoré je väčšie o fakt, že to mohla byť fakt dobrá zábava, čiže hlavne pre fanúšikov žánru. 40% | FullHD, THX, FR DTS | ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno