Reklama

Reklama

O Is for Orgasm

Krátkometrážní / Horor
Belgie, 2012, 4 min

Recenze (15)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

"O" Is for Orgasmo... prefecto la giallo. Dokonalá konzistencia farby a zvuku v surrelastickom prostredí. Je to krátke, takže som sa dokázal sústrediť tak aby som nezmeškal ani ten najmenší detail. A to čo som videl ma milo prekvapilo. Je to svojim spôsobom dokonalé.. Vyčačkané do toho posledného detailu lepšie to už byť ani nemohlo. Sexuálne hrátky zo ženou, perfektný detail na horiacu cigaretu, spomalený záber na bubliny proste surrealistická fantázia. Vždy keď sa v týchto filmoch zjaví postava z koženými rukavicami neveští to nič dobré. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem nikdy celé The ABCs of Death neviděl (ani jedničku, ani dvojku) a ani se na to v nejbližší době nechystám, takže pro mě jde rozhodně o zajímavý krátkometrážní kousek. Tvůrčí kreativita je tu na místě, z chlapského hlediska určitě, nicméně si nejsem zcela jistý, jestli si tohle zaslouží nálepku „horor“. Fantasie režiséra dobrá, střídající se obrazce a zvukový doprovod rovněž, ale když mě tam chybí ten finální „vodotrysk“…:D ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Fantasie člověka, pro kterýho je PORNO provařená záležitost a kterej pochopil, že jedině festivalovej divák je schopnej najít orgasmus ve všem. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Doporučuju v perfektním zvuku! Mám rád nekonvenční filmy, které mají filmový jazyk. Filmy ke kterým musí filmový divák jít pod povrch (pod kůži) a pochopit strukturu filmu. Hluboké kompozice, hypnoticky dlouhé záběry. Tvůrci Bruno Forzani, Hélène Cattet perfektně rozdělují divácké ohlasy. Sonický orgasmus - zvuky - do detailu je vše slyšet - vrzání kožených rukavic, říznutí břitvy, hořící cigareta, doutnající uhlík, prsty třoucí se o kůži, podmanivý výdech vášně. Vizuální orgasmus. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Cením snahu zachytit orgasmus do vizuální podoby. Ale podle mě je zrovna tenhle úmysl naprosto neuchopitelný a neproveditelný, nepředstavitelný... Po zvukový stránce je snímek ovšem povedený, jak vypisuje pan Hnědý: vrzání kožených rukavic, říznutí břitvy, hořící cigareta, doutnající uhlík, prsty třoucí se o kůži, podmanivý výdech vášně. Paráda. Jako celek to na mě působí spíš jako sexuální fantazie než vyobrazení O. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama