Reklama

Reklama

Catharsis

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Francie, 2001, 3 min

Obsahy(1)

Mladý muž je svedkom sexuálneho obťažovania svojho šéfa voči kolegyni. Urobí s tým niečo? (*CARNIFEX*)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak pokud je tohle od Helene a Bruna první kraťas, tak klobouk dolů!! Není to ještě tak "uhlazeně vostrý", ale spíš "gore-brutální", kde to spíš připomíná nějaký záběry z nějakýho "japan-shocku". Právě ta brutalita a humáč mi docela sedl, i když rukavice a břitvy jsou samozřejmě taky fajn ... ;-) BRAVO!! ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Skvělý debut mé oblíbené dvojice Forzani - Cattet. Brutální jako Fin de notre amour. Spolknutí žiletky nahradil mlýnek na maso. Nechybí břitva, kožené rukavice, brutální záběry na detailní bodání kůže ani skvělý zvuk. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý muž je svedkom sexuálneho obťažovania svojho šéfa voči kolegyni. Urobí s tým niečo? Vďaka záverečnému rozuzleniu prihadzujem o jednu * naviac - 70%. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Diabolské psycho, ktoré je možno zbytočne príliš brutálne a rýchle, no nepostráda základné znaky tvorby dua Cattet&Forzani - formálny minimalizmus, hra s detailom (i keď tentoraz ustupuje do úzadia), a fascinujúca práca s hercom. Tradične vynikajúce. Po druhom zhliadnutí zvyšujem na 5*. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Drastické napadení (sebe?), několikanásobné bodání nožem a fantazie s koženými rukavicemi, břitvou a mlýnkem. O sexuálním obtěžování kolegyně šéfem ve filmu nic není!(50%) ()

Reklama

Reklama