Reklama

Reklama

Bakaláři 1997


Smolař (E16)

(epizoda)
  • Česko Já, truchlivý korepetitor

Obsahy(1)

Láska prý prochází žaludkem, ale někdy volí cesty mnohem krkolomnější... Láska i hory přenáší. Neboli – někdy vyžaduje velké oběti. O tom se přesvědčí mladý hrdina z bakalářské povídky příznačně nazvané Smolař. Miluje krásnou dívku. Nemá se s ní však kde scházet. Půjčí si proto byt od kamaráda, který ho omylem do své garsonky zamkne. Jak si se situací hrdina poradí? Na to se můžete podívat v této bakalářské povídce. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná, podbízivá, uslintaná, blbá oplzlost z pera "plzeňského Moliéra" (HAHAHAHA...) Antonína Procházky a za života opěvovaného a div ne zbožšťovaného režiséra Jana Bonaventury, od nějž jsem v dospělosti viděl snad úplně první věc a tvrdím, že tenhle člověk nemohl nikdy natočit nic dobrýho. Total shit! ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářskou povídku jsem už viděl několikrát a vždy se rád podívám na sošnou Kateřinu Brožovou, jak lítá po malostranských střechách jen v nedbalkách. To jediné stojí za to a snad ještě ta lanovka na Petřín. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká prsa a dlouhé nohy Kateřiny Brožové nestačí k vyššímu hodnocení. Ani mladická krása Sabiny Laurinové a už vůbec ne nejkrásnější úsměv mezi herečkami v podání Kláry Jandové, která tu ani není uvedená, stejně jako sousedka. Dvě z nejkrásnějších tehdejších hereček, ale rozehrávají větší partii. Především Prvně jmenovaná. Přitom jsem nikdy nepochopil, co na Brožové chlapi vidí. Jistě, blondýna, dlouhé nohy a prsa. Ale mě se nikdy nelíbila. Základem povídky tedy je její časté a ochotné svlékání - pro pány jako stvořené. Pokud pak tohle je skutečně pravda, že skoro nahá lezla se svým přítelem nějaká děvčica po střeše, pak se lze jen divit, kolik v Česku běhá lidí, kteří vydávají občanský průkaz za důkaz své dospělosti. Humoru mnoho neoplývaje, nazval bych smolaře sebe, že jsem si to pustil. Ještě, že to má dobrý konec. Tu Jandovou bych nejraději ukořistil pro sebe. Za ni a za další sympatickou krásku Laurinovou, a za přeci jen drobný úsměv dvě hvězdy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama