Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (911)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další výživnej nekorektní masakr v podání dua Rogen, Franco a další nekompromisní zářez na pažbě. Tihle dva magoři se evidentně nebojí udělat si prdel z čehokoliv a už je mi jasný, proč má ten film přídomek kontroverzní. Každopádně jestli tohle uvidí skutečnej Kim Čong Un, tak by mě nepřekvapilo, kdyby fakt Americe vyhlásil válku, protože to jak byla Severní Korea a její vůdce v tomhle filmu zhovaděna snad ani nepotřebuje žádnej komentář a vůdce kterej si v přímým přenosu nasere do kalhot je fakt hardcore. Neříkám, že úplně všechny vtipy se povedli, ale podobně jako např v předešlé Apokalypse nebo v Sousedech je tu tolik ultimátních momentů, že prostě přebijou i ty některý slabší a trapný. Při scéně odstřelení tygra Americkou raketou nebo otrávenej generál co padne a ještě stihne vystřelit mozek z hlavy jinýmu generálovi a ten pocáká haranty co hrajou na kytaru jsem brečel smíchy. Závěrečný finále ve stylu tři z tanku a pes je taky super. Takže je to dementní a stupidní? Ano! Nudný a nezábavný? V žádným případě!!! Já Franca a Rogena žeru, takže vím přesně co od nich čekat a to jsem taky dostal. Prostě jsem cílovou skupinou a tak pálím další plnej počet. Hatters Gonna Hate.95% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Skutečná kokotina pro skutečné kokoty, ideálně věkovou skupinu 5-13. Kdyby nebylo humbuku, který osobně považuju spíš za reklamní trik, než skutečnou událost, zapadl by tento skvost do temna zábavní prdele, kam patří. Jediné vtipné na tom všem je úvodní píseň o Americe a následné odhalení skutečné podstaty US Babráka z úst dehonestovaného Kima. S oběma souhlasím:-D ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Trapný a trapnější, tedy Vřed Rogen v židím tandemu s Emanem Goldbergem, jsou od svého vyhnisání na poli třeskutě vtipných holyúdských kokotmédií nejdokonalejším synonymem ubohého fekálního tumoru pro totální lopaty a mentálně postižené děti. U tohoto veledíla jim sice naštěstí kapku došla invence, tedy obvyklá směs řídkých hoven, čerstvého ejakulátu, zatuchlé menstruační krve a smradlavých zvratků, která je pro ty spousty dvouciferných kvocientů vždy tolik k popukání, a zbyla jen čirá esence ultimativní debility. Nicméně i tak se u toho každý divák s IQ nad 60, co nečichá těkavá rozpouštědla, musí strašně stydět a zároveň se děsit, s čím vším tu obývá Zeměplacku, protože je to tu v červených číslech. Jakási spravedlivá vyváženost však zůstala zachována, při tom dělání trapného čuráka z Kimčonguna (no chicht, chicht, hihň, hihň, hihň) nesobecky nezapomněli všichni zúčastnění především na sebe, a proto si myslím, že i celý ten humbuk kolem hakování studia a výhrůžek bombovými útoky je jen genitální píár a test, kolik se dá na takové nebetyčné pičovině vyrýžovat na internetách. Velký Satan se totiž nemohl celosvětově lépe zdiskreditovat a ukázat svou degeneraci než tímto oduševnělým způsobem. Já být severokorejským diktátorem, promítám tento skvost ostopéro ve všech lidově demokratických kinech a každoročně to vrazím na Vánoce do televize místo Mrazíka. Lid by to zajisté jednotně semklo v názoru, že takoví kokoti prostě opravdu nezaslouží nic jiného, než jaderně vybombardovat. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

"What is that? - The strongest ecstasy I've ever done in my life!" No, ne tak zcela, u Apokalypsy v Hollywoodu jsem byl v kolenách neustále, ale co si budu jinak nalhávat, tohle je i tak spolu s 22 Jump Street největší výsměch roku. Komu sedí Rogenův homur, bude spokojený, komu ne, "whoever that is, tell them to fuck off, because I don't know who I fucked last night, but I got some stink diiiiick!!!" 85% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate divak dostane presne to, co ceka. Dvojka dementu se dostava do dementnich situaci a dela dementni veci a u toho se neustale fuckuje. Proste klasicka odpocinkova komedie, presne to, co od Franka, Rogena a spol. cekate. Tentokrat ozvlastneny mistem, kde se film odehrava a pribehem, kterej je sice vymletej, ale zaroven se mu neda uprit, ze se nad nim tvurci minimalne 20 minut zamysleli, takze to cely dava jakz takz smysl. Rogen je tentokrat upozadenej a celej film si pro sebe krade uchylak Franco, kteryho pak skvele doplnuje Randall Park, ten sice Kimovi moc podobnej neni, ale na to sere pes. Ve vysledku tak neprerusovanej prisun uchylnejch foru a sprostejch hlasek, ktery sice misty lehce spadnou do trapnosti, ale vetsinu casu dokazou skvele pobavit a obcas se povede i docela solidni akcni scena. Za me pohodova a svizna zabava a lepsi 4*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Postava Setha Rogena vo filme sa volá Aaron. Meno Aaron je v skutočnosti aj hercovým prostredným menom. (MikaelSVK)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama