Reklama

Reklama

Android Asteroid - Mission To Abbey Road

Obsahy(1)

V srpnu 2013 se česká skupina Android Asteroid vydala na cestu do nejlegendárnějšího studia světa, londýnského Abbey Road Studios. Sledujte cestu hlavních protagonistů Tomáše Konůpky a Jana Pospíšila do mekky všech hudebníků, kde natočili svá největší díla The Beatles nebo Pink Floyd. Dokument zachycuje přípravy na natáčení v pražském symfonickém studiu Smečky, cestu dodávkou i letadlem do Londýna, dvoudenní natáčení v Abbey Road s českou muzikantskou špičkou, a následný přesun do prestižního Red Bull Studio London, kde AA spojili síly s legendárním londýnským producentem DJ Vadimem a rapperkou Yarah Bravo. Součástí dokumentu jsou rozhovory se všemi zúčastněnými, které se prolínají s tracky, které AA v Londýně natočili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Bilinka 

všechny recenze uživatele

uchvatné, dílo, i přes "pouhý" reproš z notebooku je monumentálnonedietnoobejvákovorodinoatmosférovopohodlnofuseklovopřirozeněpřekrásné...:-) dal bych pravou kouli nějakýho svýho kamaráda kdybych s váma mohl jezdit v rámci (dobře placené :D)brigády po koncertech a tahat vám bedny...:-) :D ()

Zajímavosti (11)

  • Při natáčení ve studiu Smečky neměla kapela sluchátka. Hlasy zpěváků nebyly kvůli kvalitě záznamu dostatečně ozvučené směrem do studia. Proto žádný z muzikantů neslyšel během nahrávání zpěv. V Abbey Road se od tohoto systému opustilo a všichni dostali k natáčení sluchátka. (ČSFD)
  • Kvůli nedostatku prostředků se Jan Pospíšil a Tomáš Konůpka museli naučit zacházet s profesionálním střihačským programem. Dokument pak sami sestříhali na vypůjčeném počítači. (ČSFD)
  • Mastering inženýr Tom Coyne, který zpracovával nahrávky Android Asteroid, je držitelem Grammy za desku Adele 21. (ČSFD)

Reklama

Reklama