Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místní šerif se rozhodne pustit se do boje proti farmářům, kteří začali pěstovat marihuanu, jen aby se uživili. Příběh zdůrazňuje nelehkou situaci na venkově. Jak lehko se člověk vzdá svých zásad, když je k tomu osudem donucen... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom poľnohospodárov, ale táto masmediálna predstava, že poľnohospodári prichádzajú o košele, neobstojí v skutočnom svete. 3/10 ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Film o nelehké situaci na venkově, kde lidé přece jen žijí víc jako jedna rodina. Kde každý ví o každém všechno a přesto to zůstává "v rodině". Tak nějak - Co se doma upeče, to se tam také sní. Líbila se mi postava šerifa. Je tak trochu jako jejich táta, dohlíží na dodržování zákona lidskou formou. Každému vidí do svědomí a každý ví, že on ví a tak nějak se tam udržuje pořádek. Příjemný film na nedělní odpoledne. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

To téma, že se dáte proti své vůli na pěstování marihuany tu již bylo, ale název filmu ten fakt z paměti nedostanu. Také to pěstoval člověk do kterého by to nikdo neřekl, jen tady je to bráno více vážně a celkově je toto mnohem povedenější... - Viděno 1x + 17. 9. 2010 - 50% ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Promrhaný potenciál, který mohl vyplodit vypjaté drama, kde se střetává "vůle přežít" s nemorální legislativou, dusná atmosféra amerického venkova a čmuchající protidrogovka ...no potenciál věru velký. Nicméně dočkáte se dlouhého, herecky, dialogově, hudebně prázdného pokusu o napínavé drama, postavy vám budou všehovšudy buřt, budete vystaveni velkému množství nesmyslů (pokud chci točit film o drogové problematice měl bych si jí předtím trochu nastudovat) a všechno vám to nakonec bude připadat hrozivě dlouhé. Dvě za pár příjemných narážek například na High times a za postavu šerifa. Slabota ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama