Reklama

Reklama

Můj život s nadýmáním

(TV film)
  • Velká Británie I Can´t Stop Farting
všechny plakáty
Velká Británie, 2007, 49 min

Obsahy(1)

Prdění je společensky nepřijatelné téma, i když tuto činnost čas od času provádíme všichni. Sára, Don a Steve mají problém zvaný dráždivý tračník. Pojďme se podívat, jak je těžký život s nadměrným vypouštěním plynů... Větry vypouští každý, a to pětkrát až desetkrát denně. Někteří je však vypouštějí častěji, mnohem častěji. Dvaadvacetiletá Sára Bertová z Hamptonu až osmačtyřicetkrát. Začala kvůli tomu trpět agorafobií a poruchou příjmu potravy. Stala se zní samotářka. Má panickou hrůzu, že se jí stane „nehoda" na veřejnosti. Bere několik léků na deprese a problémy s plynatostí, nosí s sebou deodoranty.
Steve Tabman má obdobný problém. Bzdění mu činí problémy nejen v práci, ale i v soukromí. Většinou si s tím ale hlavu neláme, k chlapovi přece nějaký ten prd patří. V intimním životě však považuje plynatost za katastrofu. Dokáže se rozvášnit, akt ale často překazí trapné upšouknutí. I Steve se někdy bojí vycházet mezi lidi.
Don by měla své větry ráda pod kontrolou alespoň v situacích, kdy jsou opravdu nevhodné. Například ve svatební den, který ji čeká. Dnes však hraje rugby a ve společnosti spoluhráček se s hlídáním pšouků skutečně nezatěžuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Takový dokument spíš pro zasmání. Teda za předpokladu, že když si někdo ve filmu prdne, tak se nechytáte za hlavu. Jak moc je to vypovídající a jak moc sestříhané tak, aby to někoho rozesmálo, těžko říct. V dokumentu vidíme ženu, která se bojí chodit mezi lidi, protože prdí. Pak ženu, která se toho před lidmi nebojí a snaží si z toho dělat srandu. A pak chlápka, který se taky bojí a způsobuje mu to problémy v manželství. ()

Reklama

Reklama