Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 24. listopadu 2013 v TD Garden (Boston, Massachusetts). Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: The Miz vs. Kofi Kingston 
2) The Shield & The Real Americans vs. The Usos, Rey Mysterio, Cody Rhodes & Goldust (5-on-5 Survivor Series Elimination Match)
3) Big E Langston vs. Curtis Axel (Intercontinental Championship)
4) Team Total Divas vs. Team True Divas (7-on-7 Survivor Series Elimination Match)
5) Ryback vs. Mark Henry
6) John Cena vs. Alberto Del Rio (World Heavyweight Championship)
7) CM Punk & Daniel Bryan vs. The Wyatt Family
8) Randy Orton vs. Big Show (WWE Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Klidně bych napsal, že se jedná o neuvěřitelně debilní kokotinu, ale nejsem Schwarzenberg, který v každé druhé větě používá hovno. Takže řekněme, že se jedná o blbost. Bleskově jsem to celé prolítl. Koutkem oka jsem snad zahlédl, že se tam brutálně bijí asi 30 kilové slečny, což považuji za vrchol trapnosti a extrémní debilismus. Za zmínku a pokud sám sebe charakterizujete, jako odvážného člověk, tak i za zhlédnutí stojí závěrečný eliminační taškařice, která je napěchována hvězdami současné show. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

BORING! Je to něco maličko nad 2,5. Doufám, že je to jedna z posledních PPV, které už drží celkem dlouhou zpackanou řadu. 5 NA 5 ZÁPAS - 3* - díky bohu, že je zpět Rey! BIG E VS. CURTIS - 1* - Je to škoda, protože myslím, že Big E by mohl mít velký potenciál. 7 NA 7 DIVAS - 3* - Relativně příjemné překvapení. Svižný zápas, bez nudnějších pasáží. Nenadchne, neurazí. RYBACK VS. MARK HENRY - 3* - 3 jsou jen za nečekaný a příjemný návrat nejsilnějšího muže. CENA VS. ALBERTO - 2* - Jeden z nejdebilnějších feudů Ceny, co jsem kdy viděl. Bez příběhu, jen aby mu rychle ten titul narvali do p*dele. WYATTS VS. BRYAN A PUNK - 3* . Také to mohlo být lepší. Wyatts jsou talenti. Punk je top star! Bryan má talent v ringu. Nicméně tag team zápasy nikdy nepřinášejí nic dobrého. RANDY VS. SHOW - 3* - Velká škoda. Feud není špatný, ale prostě Big Show v ringu není prakticky nikdy zajímavý. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama