Reklama

Reklama

Chomp!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Chomp! je krátký film o tom, jak si dva zombíci pochutnávají na mrtvole a přitom si omylem dají pusu. Hned se do sebe zamilují. (lardko)

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak vzniká posmrtná láska. Myslím si, že tady se tvůrci inspirovali snímkem Rotting Hill. Nebo že by se snad tvůrci Rotting Hill inspirovali tady ? Ať je to jak chce, podle mýho názoru je Rotting Hill daleko vydařenější a hlavně zábavnější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čtyřminutová britská kokotinka – pardón zombie „lovestory“, která dokáže alespoň trochu zaujmout pěkně nasnímaných okolím, nežli svých obsahem. Kdyby měl tvůrce pořádnou „koule“ mohli se po tom hubanovi začít alespoň pořádně ožírat. To bych byl ochoten dát možná i o jednu hvězdu navíc. Leč slibný rozjezd je nakonec tím jediným, co mě tady dokázalo upoutat. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úsmevné, aj keď som tak neobyčajne obyčajný koniec nečakal. Ďalšie pozitíva : Zombies sú Zombies, žiadny šprintéry, ale vytrvalostný bežci. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Alespoň to má jen 4minuty, kdyby to protáhli, tak bych to asi nevydržel.. Nic nového, nic co by člověka nadchlo, jen okolí a vnitřnosti jsou "pěkně" vytvořené. ()

Reklama

Reklama