Reklama

Reklama

Loneliest Little Boy in the World, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Experimentální / Horor
USA, 2000, 5 min

Obsahy(1)

Kráska, prasečí hlava, chtíč a temné výjevy šílenství se roztáčí v tajemném rituálu smrti. (PetrPan)

Recenze (10)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "nejsilnějších" hororových kraťasů, s jakým jsem měl zatím tu čest !! Intenzivní útok na psychiku i na žaludek. Ten mix psycho-šílenství, jako by někdo vytáhl z mozku tu nejodpornější noční můru (dost to působí jako sen ...) mixlý s nekrofilně-zoofilním obsahem, ... tomu říkám pořádná porce zvrácenýho umění ... Ještě že to trvá jen 5 minut ... To fakt stačilo ... Brr... prasečí ovar jsem nesnášel od dětství a teď už tuplem ... Humáč, humáč ... ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Veľmi znepokojujúce a temné. Intímny vzťah medzi ženou a prasačou hlavou. Tieto hrádky sú dopĺňané mega depresívnymi zvukmi a obrazmi. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Markantný hypnotický psycho-fetiš, ktorý sa vysmieva morálnym hodnotám a robí z nich brutálny guláš so silne erotickým nádychom nekrofilným podtónom. Funtastic! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když jí miluješ není co řešit. Experimentální hrátky s prasečí hlavou. Taková normální " prasečinka " pro nenormální lidi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Andaluský pes se dočkal pokračování, břitva byla nahrazena injekční stříkačkou, lepá děva prasečí hlavou a surrealistické pojetí vystřídala nová vlna zoonekrofilního realismu, jehož náznaky lze najít napříč světovou kinematografií téměř od samého počátku, namátkou třeba mrtvý King Kong (1933), odpálený žralok bílý v Čelistech (1978) a pokud bychom měli zamířit k nám, najdeme odlesky tohoto uměleckého směru např. v podobě upytlačeného zajíce v Na pytlácké stezce (1979) či v mrtvých malých pstruzích (Zlatí úhoři, 1979). Poslední zmíněný už dokonce odvážně přidal prvek erotiky, v té době byla totiž zoonekrofilie stále ještě romantickým, byť trochu avantgardním, výstřelkem, ovšem bez nádechu erotiky a Karel Kachyňa jako první použil malé mrtvé ryby jako nenápadné falické symboly ve vztahu starší ženy a dospívajícího chlapce. Bylo by tedy záhodno tento jeho čin ocenit na ČSFD minimálně tím, že Zlatí úhoři se objeví v položce Podobné u tohoto uměleckého skvostu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, kdy si ta nahotinka zarajtuje na té prasečí hlavě a ono nic. Tak trošku zklamání z této strany. Ocucávání rypáku zrovna moc rajcovní nebylo, ale ta zvuková kulisa a „psycho“ střih, to už bylo jiné pošušňáníčko. Na rok 2000 to ale žádná extra klasa nebyla, viděl jsem už mnohem lepší i zvrhlejší krátkometrážní kousky i nejrůznější „intimní vztahy“ – jak tu někteří popisů. V mých očích jde o takový lepší průměr. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie som súčasťou žiadneho intelektuálneho spolku. Osobne, aj nerád nosím svetre, šály a menčestráky. Mám rád komerciu, vo svojej hlbokej podstate a aj povrchnej privilegovanosti. A dám si aj fajnšmekerstvo. V plnej poľnej. Ale prosím vás, vysvetlite mi, čo také odvážne, urputne drsné a brutálne som mal zhliadnuť? ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

The loneliest Little pig head in the World. Underground flick s úplného dna. Mám taký pocit že som si opäť pozrel niečo čo som nemal vidieť... čo nemal vidieť nikto ! No ako vždy neodolal som. V piatych minútach je nám predstavený zvrátený satanistický rituál kde sa pekná "old school" samička krúti okolo totema s hlavou prasaťa. S ošípaného tečie nejaká tekutina (pravdepodobne krv) A ženská si to na seba v orgasmických vlnách necháva vylievať. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si říkala: No a co, holka vojíždí prasečí hlavu. Jakmile jsem ale hloubala, na co přesně tento kraťas odkazuje, teprve pak jsem byla schopná ho nějak ocenit. Ne, že by to mělo kdovíjak hluboký význam, ale už jen ten nápad... ()

Reklama

Reklama