Reklama

Reklama

Vášnivost

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný Charles žije hrou a hazardem. Jednoho dne ale dojde i na něj. Potká okouzlující Sally, která však stále vzpomíná na svého mrtvého manžela a vůči všem mužům je chladná. Její dcera Vicky nechce promarnit skvělou příležitost a udělá s s mužem odvážnou dohoduSofia Milos je jako zjevení a Jason Isaacs je šarmantní v této rozpustilé, smyslné a okouzlující romantické komedii (Movieline). Příběh o záležitostech srdce je rozverný, vášnivý a plný smyslnosti a představuje obsazení, které vám zcela určitě učaruje (Mike Szymanski, Tribune Media). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

lacerta 

všechny recenze uživatele

Tak asi jediný pozitivum tohohle filmu je Emmy Rossum. Jasný - úspěšnej gambler vidí zpívat ženskou a tak se do ní zakouká, že udělá možný i nemožný, aby ji dostal. Docela nepředstavitelný a chvílema přeslazený dost nechutným způsobem. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Takový romantický průměr, který nemůže skončit jinak než očekáváte. Je z prostředí imigrantů v Americe (což je téma v poslední době docela populární) a má své chvíle (líbilo se mi třeba ochutnávání jídla, které krásně nahradilo provařené záběry na milující se dvojici). 60 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na lahvičce parfému, který použije Vicky (Emmy Rossum) po převlečení do šatů, je napsáno "Passionada", který koinciduje s originálním názvem filmu. (Agita)

Reklama

Reklama