Reklama

Reklama

Amerika bez proudu

(TV film)
  • USA American Blackout
USA / Velká Británie, 2013, 92 min

Obsahy(1)

Co kdyby lidé věřící v soudný den měli pravdu? Zjistíte, k čemu by mohlo dojít, kdyby Ameriku postihl rozsáhlý výpadek proudu. (National Geographic)

Recenze (2)

Everyone 

všechny recenze uživatele

No BLACKOUT je v podstatě reálná hrozba, která vede k totálnímu celospolečenskému chaosu - bez jídla, bez vody, bez komunikace, bez dopravy a s hyperinflací atd., to znamená vysílení fyzické a psychické, neuhasitelné požáry, násilí spojená s loupežemi, nehody atd. = rozvrat tradiční společnosti a mechanismů pro zajištění celospolečenských materiálních potřeb. _____ A jak se připravit (individuálně)? Mít zásoby, kryt, zbraně, zásoby energie, monitorovací systém - neznamená nutně přežít, ale být nutně terčem loupežných nájezdů od hladovějících a vodou strádajících. Ani zbraně by Vám proti přesile na hrozbu nepřipravené populace nepomohly, tj. jako kdybyste jako vojáci čelili x-násobné přesile nepřítele. _____ Výhodu by měli zemědělci (jídlo), venkované (studny, jídlo), složky záchranného systému (přednostní příděly), politici, milionáři, držitelé střelných zbraní atd. _____ Prostě průser! ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku hezky postavený dokument, ve kterém zejména vyniknou krásně vyprofilované postavy Američanů, kteří se chovají... jako Američané... ve filmu. Tímto ztrácí dějové linky bohužel mnohdy na uvěřitelnosti pro nás Evropany. Přesto však pořád zůstávají dobré napětí a vydařená atmosféra. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama