Reklama

Reklama

Hasee Toh Phasee

  • Indie हँसी तो फसी (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před 7 lety potkal Nikhil na jedné svatbě neznámou dívku, která ho zaujala, ale po chvilce navždy zmizela. O pár minut později poznal Karishmu, svou nynější snoubenku. Pár plánuje svatbu a do toho musí Nikhil řešit obchodní záležitosti, které by mu měly vynést tolik potřebné peníze. Nikhil má dost starostí a Karishma mu navíc přidá ještě jednu, má se postarat o její zvláštní sestru Meetu a hlavně ji schovat před její rodinou. (andiek05)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď v tom bolo také typické indické klišé, film ma celkom zaujal a bavil od začiatku až do samého konca. Keď už pre nič iné, tak aspoň pre zaujímavú Love story, ktorá bola tvorená najmä postupným uvedomovaním si Lásky a budúcnosti. Nikhil bol sympaťák, vôbec mi ku Karishime nepasoval, aj keď jej krása bola nesmierne vábivá, no jej povaha už ani moc nie. Aj tak Meeta bola od začiatku oveľa sympatickejšia, teda až na tie jej depresívne stavy. Zápletka bola podľa mňa dosť vydarená, koniec trochu sklamal, ale to sa mi stáva pomerne často. Napriek tomu veľmi schopná romantická komédia, hoci občas tie komické scénky opäť prekypovali takým trápnym indickým dôvtipom (ale ten už vnímam ako neškodný). Za mňa niekde tak na pomedzí 3 a 4 hviezdičiek. No neviem čím to je, ale to indické prostredie ma vždy prinúti zaokrúhliť hodnotenie vyššie. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film si mě získal hereckým výkonem Parineeti Chopry i charakterem postavy, kterou hrála. Meeta totiž byla originál a tak neskutečně zajímavá, že utáhla celý film. Křehká, nevypočitatelná, způsobující pohromy a fascinující. Není divu, že na ni hrdina zíral v udivení a šoku jako na tikající bombu, které už na displeji zbývá pár vteřin k explozi. A zároveň byla tak bezbranná, že i trochu lehkomyslného kluka přiměla, aby ji s láskou chránil. Přesně se doplňující, vzájemně se potřebující povahy. Chopra zahrála svoji neurotickou, vyšinutou Meetu na práškách i Meetu obávající se, co bude, exkluzivně. Malhotra byl spíš za krasavce, ale Chopřina energie se odrazila i v jeho výrazu, takže spolu tu dvojici sehráli dobře. ____ Film sice ledacos nevysvětlí a jsou v něm logické mezery, ale to se stává nejenom u indických filmů a tady to odpouštím právě za Meetu. Dala bych plný počet, nebýt banálního a přespříliš dlouhého konce bez jediného scenáristického nápadu. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný indický romanťák, který mě spíš zklamal. Pár hezkých chvil zde je, ale chybí mi zde víc písniček. Za mě 50% :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodová vec. Trocha proti prúdu tradičnejšieho indického rázu, ale stále zábavné a s pekným emocionálnym vyvrcholením. Hudba až na jednu pieseň nezaujímavá. Ale inak strašne dobre som pri tom vypol. Z odstupom si ale neviem vybaviť ani jednu scénu. Takže znižujem na tri. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola až príliš klasicky pojatá Indická romantika s jednoduchou zápletkou, ktorá bola strašne naťahovaná. Tentokrát ma otravovali aj hudobné výstupy. Humor jednoduchý a skôr trápny. Sidharth Malhotra nevýrazný. Jediné, čo sa vymyká priemeru je totálne strelená hlavná hrdinka, ktorá neustále gúľa očami a má rôzne tiky. Bola roztomilá, ale ani ona film nezachránila od nudy. 5/10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama