Reklama

Reklama

Runaway

všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Pornografický
USA, 2008, 2 min

Režie:

Usama Alshaibi

Recenze (6)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Usama Alshaibi ruční kamerou a vizuální optikou světel a temného zvukového podkladu nabourává vědomí diváka. Na velkém obraze ve tmě se jedná o jedinečnou záležitost, která mě fascinuje několik let. Runaway je dokonalá interakce mezi divákem a obrazem. Rozostřený střih, úhel hypnotické kamery, záblesky světel, pohybu dívky spadá divák do temnoty. Zvukový podklad se přibližuje a vzdaluje přičemž pomalinku ustupuje do temna, stejně jako dívka na plátně. Alshaibi zachycuje tanec nevšední a zakázaný, jako obchod s bílým masem v nočním klubu, který se stává noční můrou. Experimentální rozsah zde tvoří jedinečnou strukturu filmového pásu. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Cítil som sa ako na trhu bieleho mäsa. Proste ako v nejakom zapadnutom, špinavom brlohu vo Vietname kde sa predávajú sfetované šikmooké rákosníčky za bagateľ. Dokonca som mal taký pocit že táto rákosnička nemala na 100% čistú hlavu pričom chaotický strih s farbami a svetlom iba dotvárali ten feeling. Je zaujímavé ako sa tvorca pohral zo svetlom ktoré v malých dávkach ukazovalo nahé telo dievčiny. Proste som to videl ale môj mozog na to nestíhal reagovať. Akoby som nič nevidel. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* nečekal jsem, že z toho kraťasu bude další videoart. Ale když už jsem si to tady pustil, tak okomentuju. Stačí hodně barevně blykajících světýlek namířit na tancující nahatou dívčinu a máme z toho umění?... slabota. [ PŘÍBĚH: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: 1 /// ART: 3 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama