Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mia a Alice se zrovna přestěhovaly do nového bytu a hledají další spolubydlící. Mia je sice od přírody do větru, ale tentokrát to vypadá vážně. Zamilovala se totiž do svého lektora a stíhá jej, kam se jen hne. To Alice má o muži svých snů jasné představy, které hned tak někdo nesplní. Přesto se zakouká do místního gigola Ariho. To ale netuší, že ji tajně zbožňuje Michael. Tolik lidí se přeci do jednoho bytu ale nevejde! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

cross 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála skutečně studentských filmů, které jsem v poslední době viděl. Příběh je podáván oběktivně, s lidskými postavami a reálným dějem. Bohužel, mám pocit, že se tvůrcům nepovedlo vystavět dobrý příběh - chemie hlavních postav jaksi nefunguje, závěr je příliš přímý a z filmu nesálá to co by mělo. Navíc, třeba pro mě bylo velmi problematické ztotožnit se s některou z hlavních postav, třebaže všechny měli stejné problémy jako většina vysokoškoláků ať už v Čechách nebo v Austrálii. Co dodat...? Zárodek filmu byl evidentně dobrý, avšak výsledek působí pouze průměrně, třebaže dobrý přístup i úmysl nabízel nesrovnatelně lepší fim! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Počet mnou zhlédnutých australských komedií bych spočítal na prstech jedné ruky. Viděl jsem jich opravdu velmi málo, a tak vítám každou další příležitost seznámit se s australskými filmy. A nutno dodat, že se to moc neliší třeba od amerických komedií. Film se točí kolem několika vysokoškolských studentů. A to je hlavní zápletka. Jedná se opravdu o ryze studentský film, a už to potěší. Chvílemi bych to možná přirovnal ke španělskému filmu Erasmus a spol, tedy alespoň mi ho to občas připomnělo. Ale to může být jen můj pocit. Každopádně se zde řeší jen studentské problémy a já jsem si u toho filmu odpočinul, odreagoval se a i jsem se pobavil. Navíc bych to označil za kultivovanou komedii, protože sprostá slova zde téměř nezazní, a chybí i jiné aspekty tak typické pro komedie typu "Prcičky". Samozřejmě jsem zde objevil i několik zajímavých australských herců, o kterých jsem dosud nevěděl. A překvapila i potěšila mne zmínka o Milanu Kunderovi a jeho románu Nesnesitelná lehkost bytí. Kdo by řekl, že tuhle knihu znají i v Austrálii a že o ní bude zmínka v australské komedii? Každopádně já jsem spokojen a jako oddechová komedie na letní večer je to perfektní. Je to za čtyři hvězdičky. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ľahká romantická komédia o piatich víťazných austrálskych vysokoškolákoch, ktorí sa trápia a žartujú o svojich romantických strastiach, keď nehovoria o filmoch a filmových teóriách. Každá z nich má očarujúcu zvláštnosť. Jedna (Frances O'Connor) je roztomilá lesbička, druhá (Alice Garner) píše diplomovú prácu na herečku Doris Day, ale žiadna však nie je hlbšia čo je škoda. 6/10 ()

movie 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie protínající osudy několika lidí v přátelském a mileneckém duchu. Zaujme především přítomnost Radhy Mitchell a Frances O´Connor, které se v tomto filmu objevily ještě před tím, než jejich jména něco znamenaly. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama